_007_elements_Travelvibe

James Bond fans opgelet! Op 12 juli opent het hypermoderne 007 ELEMENTS op de bergtop van de Gaislachkogl in Sölden (Oostenrijk).  Deze tentoonstelling, op meer dan 3.000 meter hoogte, is volledig gewijd aan de beroemdste geheim agent ter wereld. De combi van een spectaculair uitzicht op de Alpen met de spannende avonturen van James, maakt dit nieuwe uitje een échte aanrader.

 Spectre en meer

De ‘filmische installatie’ richt zich met name op de nieuwste James Bond-film Spectre, die in Sölden is opgenomen, maar je kunt er ook beelden zien uit één van de andere 24 films. Verder vind je er een serie high-tech, interactieve galerieën. Elk belichten ze één van de elementen die James Bond-films kenmerken. Denk aan de adembenemende actie scenes, de snelle auto’s, de gadgets en de technologie. Of ontdek de schitterende locaties, studio scenes en de meeslepende karakters.

Verhalen tot leven brengen

De tentoonstelling is mede ontworpen door Neal Callow, de Art Director van onder andere Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. 007 ELEMENTS laat je zien hoe de wereld van James Bond is gemaakt. Het doel is om het verhaal te laten zien van het maken van films. Ontdek hoe een ultramoderne, emotionele en boeiende ervaring wordt gemaakt en hoe de wereld van deze beroemde geheim agent op tot leven wordt gebracht.

_007_elements_ Travelvibe

Waar is het?

Je vindt de nieuwe James Bond-tentoonstelling in een design gebouw op de top van de Gaislachkogl in Sölden. Om er te komen, pak je de kabelbaan naar boven.

Wat kost het?

Een kaartje inclusief de tocht met de kabelbaan naar boven kost je 22 euro. Jongeren betalen 17 euro en kinderen 12 euro.

soel_007_elements_54_18

Meer info?

Check de website van 007 elements of bekijk deze video:

Meer nieuwtjes van Travelvibe?

Altijd op zoek naar tips voor de nieuwste adresjes? Lees dan onze Travelvibe nieuwspagina