About Travelvibe

Wij zijn Travelvibe

Travelvibe is opgericht door Laura & Yvon in 2015. Travelvibe bestaat tegenwoordig uit een vaste groep van vier bloggers. Een groep die in zijn ‘twenties’ de wereld rond reisde op zoek naar avontuur, bijzondere uithoeken en spannende ervaringen. We verkenden de continenten, proefden letterlijk van culturen en genoten van alles dat anders was dan thuis. Maar ook wij werden ouder. Onze reisavonturen verruilden we voor onze partner, een baan, een eigen huis en kids, onze backpack voor een stoere reiskoffer. Fulltime reizen zit er niet meer in, maar traveladdicts zijn en blijven we.

Contact maken met de natuur...en je evenwicht

Dat zie je terug in ons interieur en onze lifestyle. We lezen reisboeken en -magazines, speuren naar travelgadgets, volgen alle reisprogramma’s en verlangen nog steeds naar de wereld met haar uitdagende bestemmingen.

Uiteraard gaan we nog steeds graag zo veel én zo vaak mogelijk op reis. We worden blij van tropische bestemmingen, maar je maakt ons ook dolgelukkig met een weekendje weg in eigen land. We zijn wel wat selectiever geworden en geven de voorkeur aan fijne overnachtingen, heerlijke eetadresjes en bijzondere locaties.

Ons doel met Travelvibe? Anderen blijven inspireren en verrassen met treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Reis je met ons mee?

Waar schrijft Travelvibe over?

Travelvibe bestaat sinds 1 oktober 2015. Wekelijks schrijven we één of meerdere blogs voor de doelgroep tussen 30 – 50 jaar. We richten ons daarbij op de mooiste bestemmingen in Nederland en in de rest van Europa. Dit zijn daarbij onze belangrijkste onderwerpen:

Stedentrips in Nederland

Travelvibe maak je niet alleen blij met verre reizen; we gaan ook graag op citytrip in ons eigen land. Daar ontdekken we graag de mooiste plekken & leukste adresjes. Ontdek hier onze posts over onze tripjes in Nederland.

binnenstad Goes

Trips in Europa

Naast ons werk & gezin maken we graag zoveel mogelijk trips vooral in Europa. Zo reisden we de afgelopen jaren onder andere naar Duitsland, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Scandinavië. Lees hier al onze reisverslagen over onze trips in Europa.

Weekendjes weg op bijzondere plekken

Wij worden blij van fijne adresjes en bijzondere plekken om te overnachten, zoals op het strand, diep in het bos of in een stoer industrieel hotel. Onze 30-50 doelgroep ook, want deze blogs worden heel veel gelezen.  Hier lees je onze blogs over bijzondere overnachtingsadresjes in Europa.

Samenwerken of meer info over Travelvibe?

We denken graag met je mee. We zijn creatief en hebben jarenlange ervaring in PR & Communicatie. Check hier de mogelijkheden om samen te werken met Travelvibe. Staat jouw idee niet in dit lijstje? Geen nood! Stuur ons een mailtje op info@travelvibe.nl met jouw idee en je ontvangt binnen drie dagen een reactie van ons.