Backpack Bestemmingen Boek - Travelvibe

In het boek Backpack bestemmingen van Roëll de Ram word je meegenomen naar de beste bestemmingen voor een backpack avontuur. Roëll is de oprichtster van reisblog WeAreTravellers.nl en heeft zelf veel gereisd. Ze neemt je mee naar Sri Lanka, het ruige IJsland en het imposante Zuid-Afrika. Geniet van betoverende verhalen, praktische tips, fraaie routes en schitterende foto’s. Het is een boek vol inspiratie! 

In het boek worden 23 bestemmingen beschreven, van Cuba tot Taiwan en van Portugal tot Amerika. In elk hoofdstuk vind je naast veel tips over de bestemming ook advies over: reisduur, overnachten, lokaal voedsel, openbaar vervoer, kosten, beste reistijd, waar overnachten. Handig is ook de overzichtskaart.

Dit zijn de mooiste backpack bestemmingen volgens Roëll:

Sri Lanka, Australië, Costa Rica, Myanmar, Zuid-Afrika, Colombia, Portugal, Canada, Nepal, Thailand, Marokko, Brazilië, Vietnam, IJsland, Maleisië, Amerika, Peru, Taiwan, Cuba, Seychellen, Japan, Mexico & Indonesië.

Backpack Bestemmingen Marokko - Travelvibe

Backpacken iets voor jou?

Roëll vertelde ons al eerder dat backpacken ook heel geschikt is voor 30 plussers. Nieuwsgierig? Les het in dit blog met reistips van Roëll. Ook schreven we al eens een blog over de trendy een soloreis op je veertigste. Perfect excuus voor een backpack vakantie.


Bart wint het boek Backpack Bestemmingen!

Van Roëll mochten we een exemplaar van het boek Backpack Bestemmingen weggeven. Bart Koehorst is de gelukkige! Hij start eind 2019 met zijn solo backpack en kan met dit boek alvast inspiratie opdoen. Gefeliciteerd Bart en alvast een hele mooie reis gewenst!
Niet gewonnen of kun je niet wachten om dit boek te lezen?
Bestel het boek met Backpack-tips dan hier voor € 20.