BestNine 2018 Travelvibe

Om ons jaar letterlijk een beetje in beeld te brengen, hebben we onze ‘Best Nine van 2018 op Instagram van Travelvibe‘ even opgezocht. Deze selectie laat meteen een mooi overzicht zien van onze reisavonturen in 2018. Kijk je even mee?  

Skiën bij extreme kou in de Alpen - Travelvibe

Skiën in Fügen

Niets fijner dan een vers geprepareerde piste, toch? Deze foto nam Laura tijdens een ijskoude wintersportvakantie (de temperatuur daalde tot -19C) in het Oostenrijkse Fügen. Van de trip is een Travelvibe reisvideo gemaakt.

Noorderlicht in de zomer in Fins Lapland-Travelvibe

Noorderlicht in de zomer in Fins Lapland

In augustus maakte Yvon een reis naar Fins Lapland en bezocht Ruka, Salla & Oulanka National Park. Omdat Salla heel noordelijk in de wildernis ligt, is het een perfecte plek om het Noorderlicht te zien. Lees hier meer over het spotten van het Noorderlicht in de zomer in Lapland.

Mechelen citytrip - Travelvibe

Mechelen in 30 uur

We leerden de gezellige Vlaamse stad Mechelen dit najaar  in 30 uur kennen. We maakten een uitgebreide stadswandeling en bezochten er fijne restaurants, een historisch centrum, natuur in de stad en cultuur in het museum. Wat je in het charmante Mechelen kunt zien en doen, lees je hier.

Schloss Neuschwanstein traveltips Germany - Travelvibe

Bucketlist-material: Schloss Neuschwanstein

Eind november brachten we een bezoek aan het kasteel der kastelen… Schloss Neuschwanstein nabij Füssen in Beieren. Een aanrader om te bezoeken, net als het gebied rondom het kasteel. In dit reisblog geven wij tips om één van de drukst bezochte kastelen ter wereld te bezoeken.

Valencia herfsttrip Travelvibe

Altijd goed; Valencia!

Valencia blijft een fijne stad. Het ligt aan zee, is wederom een foodwalhalla, er is genoeg cultuur, een historisch centrum maar ook indrukwekkend moderne architectuur. Lees meer over Valencia en onze reistips of bekijk onze reisvideo over Valencia.

Noorderlicht Zweeds Lapland - Travelvibe

Zweeds Lapland

Nog zo’n koud, maar onvergetelijk tripje: Een reis naar Zweeds Lapland in februari. Wát gaaf en sommige onderdelen mogen echt niet ontbreken. Wij bezochten Kiruna en Abisko met o.a. ICEHotel Jukkasjärvi, we zagen het Noorderlicht, maakten een hondensledetocht en maakten kennis met de Sami.

plompe toren Travelvibe

Weekendje Schouwen-Duiveland

Yvon reisde een weekend af naar Schouwen-Duiveland in Zeeland. Naast activiteiten bij zon, zee, strand en duinen ontdekte ze de pittoreske dorpjes in de regio. Ook de strijd tegen het water staat al eeuwenlang centraal in Zeeland. De plompe toren in Koudekerke staat hier symbool voor.

Laag Holland-bloembollenveld-travelvibe

Bloembollenvelden in Laag Holland

Tussen Amsterdam, Zaanstad, Hoorn en Alkmaar vind je de regio Laag Holland; een pareltje van rust, cultuur en natuur. Dit stukje oer-Hollands landschap bestaat uit eindeloze weilanden met koeien, oude boerderijen, idyllische dorpjes en… uitgestrekte bollenvelden vol kleurrijke tulpen.
Lees hier onze tips voor een bezoek aan Laag Holland

skiën in Fügen Oostenrijk - Travelvibe

Fügen in het Zillertal

Nóg een #bestnine van Fügen. Deze wintersportplaats is het eerste dorp in het Zillertal. Daar vind je het Spieljoch skigebied; een klein skigebied met 21 km piste. Even verderop liggen de pistes van het Hochzillertal met Hochfügen en Kaltenbach. Meer van Fügen zie je in deze Instagram-reisvideo.