beach hacks zomer 2023

Het lijkt nu ver weg, maar voor je het weet is het zomer 2023 en is het tijd voor een heerlijk dagje strand. Om je leven gemakkelijker te maken, hebben wij alvast een paar handige strand hacks voor komende zomer voor je verzameld. Van de laatste bikini trends die zorgen dat je er fantastisch uitziet, tot creatieve oplossingen om je eten en drinken koel te houden, terwijl jij een duik neemt in de golven. Lees verder en ontdek onze beste beach hacks voor de zomer van 2023.

★ Benadruk je natuurlijke curves met een high waist bikini

Vrouwen in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw droegen hem al: de high waist bikini. Deze bikini heeft een broekje dat een stukje hoger zit dan je gewend bent. Door het hoge broekje wordt de aandacht gevestigd op je taille en lijkt deze smaller. Daardoor wordt jouw lichaam super mooi geaccentueerd! En bijkomend voordeel is dat je er een eventueel klein buikje ook uitstekend mee kunt verbergen. Erg fijn als je deze winter je bezoekje aan de sportschool iets te vaak hebt overgeslagen. Niet zo gek dat de high-waist bikini dé trend is voor komende zomer!

★ Neem een strandtentje mee

Voor rond de dertig euro koop je al zo’n handig halfopen strandtentje. Als je de hele dag op het strand doorbrengt, kunnen wij je garanderen dat je echt wel wat schaduw kunt gebruiken. Daarvoor is zo’n strandtentje dan ook perfect geschikt. Ook fijn te gebruiken om spullen zoals elektronica in de schaduw te leggen zodat ze niet oververhit raken.

★ Gebruik een boodschappennetje als strandtas

Best vervelend om na een dagje strand nog maandenlang zand in je tas vinden. Los dit probleem vanaf het begin op door in plaats van een gewone tas een boodschappennetje mee te nemen naar het strand. Als je als je spullen aan het eind van de dag weer inpakt, schud je alles nog even goed uit. Je wandelingetje terug naar de parkeerplaats doet de rest. En al dat zand, blijft op het strand, waar het hoort.

★Vries je drankjes vooraf in

Je hoeft geen koelbox met ijsblokjes naar het strand te sjouwen als je drankjes al bevroren zijn! Vries de avond ervoor gewoon alvast een paar flessen water of frisdrank in en stop ze tussen de andere items in je koelbox. De drankjes zullen gedurende de hele dag langzaam smelten, waardoor je koelbox koud blijft en je frisdrank of water lekker koel blijft. Je kunt je koelbox eventueel ook nog ingraven om ervoor te zorgen dat hij koeler blijft.

★Stel een zonnebrandalarm in

We kennen allemaal de gevaren van teveel blootstelling aan de zon inmiddels wel, dus je moet echt elke twee uur opnieuw zonnebrandcrème aanbrengen. Maar hoe denk je daaraan als je net lekker in de chill modus bent? De beste manier is gewoon een alarm van twee uur op je telefoon instellen zodat je altijd op tijd nieuwe zonnebrand op doet en niet als een rode kreeft het strand hoeft te verlaten.