Badhuys Vlieland beste strandpaviljoen van Nederland - Travelvibe

Strand Nederland verkoos ’t Badhuys op Vlieland tot beste strandpaviljoen van Nederland 2017. “Het publiek en de vakjury konden niet om ‘t Badhuys heen. De zaak bestaat al sinds 1995, maar opende afgelopen april een volledig nieuw paviljoen. Veel lof was er voor het moderne interieur met industriële elementen, het duurzame karakter, de aandacht voor een schone omgeving en de goede service”.

Een bericht gedeeld door Badhuys (@badhuys) op

10x Beste Strandpaviljoen van Nederland (2017): 

* Beste Strandpaviljoen van Nederland en Waddeneilanden: ‘t Badhuys op Vlieland
* Beste Nieuwkomer: Paal 14 in Katwijk
* Meest Duurzaam: Sjoerd op Ameland
* Schoonste Strandpaviljoen: Beachclub Perry’s in Scharendijke
* Beste Zoetwaterpaviljoen: Sunrise in Best
* Zeeland: Dok 14 in Cadzand
* Zuid-Holland: Het Strand in Katwijk
* Noord-Holland: Zilvermeeuw in Egmond aan Zee
* Meest populair bij Belgen: De Zeemeeuw in Noordwijk
* Meest populair bij Duitsers: Paal 17 op Texel

Nederland telt in totaal 322 strandpaviljoens. De verkiezing is een initiatief van Strand Nederland. De prijzen zijn toegekend op basis van 18.500 publieksstemmen en een aantal mystery visits. Deze visits werden afgelegd door publiek en een vakjury die bestaat uit afgevaardigden van de partners. 

Travelvibe is gek op Vlieland

’t Badhuys is voor ons ook een favoriete plek. We brengen minimaal één keer per jaar een lang weekend op Vlieland door en dan is dit strandpaviljoen een must visit. Wat we verder op het eiland doen? je leest het in deze eerder geposte blogs: 

VLIELAND EN DE WADDENZEE ALS WERELDERFGOED

De Waddenzee is een uniek stuk natuurgebied in de wereld. In 2009 is het zelfs verkozen tot Werelderfgoed. Vlieland koestert de Waddenzee en vierde zelfs een  Werelderfgoedweek. Een week vol activiteiten, die je ook inspireren voor een bezoek op een ander moment aan dit fijne eiland. Met deze tips geniet je het hele jaar van de Waddenzee Vlieland. Lees meer… 

Vlieland Waddenzee Travelvibe
Vlieland in de winter - Travelvibe

VLIELAND IN DE WINTER

I ♥ Vlieland. Hét Waddeneiland waar je alles loopt of fietst. Waar de stranden mooi zijn en de bossen, duinen en velden zorgen dat je de natuur in wílt. Slapen doe je in een duinhuisje, pension/B&B, op de camping, in een mooi appartement of fijn hotel. Shoppen kan naar hartelust in de Dorpsstraat en food & drinks-hotspots vind je van oost naar west. Een paar dagen uitwaaien op Vlieland in de winter en je komt zeker uitgerust thuis. Lees meer…

Waddenzee Vlieland - Travelvibe

Wat is volgens jou het beste strandpaviljoen van Nederland?

BewarenBewaren