Travelvibe 2015

Een beetje sentimenteel worden wij altijd van die laatste dag van het jaar. Net als velen met ons denken wij met een buik vol oliebollen en licht aangeschoten door de bubbels terug aan het afgelopen jaar…. en wat Travelvibe betreft, zijn we dan gewoon megatrots. Wie had ooit kunnen denken dat we met Travelvibe, onze reisblog voor 30 plussers  in drie maanden al zoveel zouden bereiken: een Liebster award voor beginnende bloggers, een FB en Twitter pagina met in no time meer dan 250 followers, uitnodigingen voor gave bloggersevents en superveel positieve reacties van de mensen om ons heen, maar ook online.

Wij hebben nog meer dan genoeg reisinspiratie om het komende jaar te vullen, dus wij gaan door in 2016! Maar we sluiten 2015 gepast af met een overzicht van de vijf blogs die voor ons het meest bijzonder waren.

Tips voor shoppen in Gouda

1. 5x Must visits in Gouda

Dit is onze meest gelezen blog volgens Google Analytics. Gouda werd verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland. Wij kenden de stad nauwelijks en vroegen via Facebook om tips. Die kregen we en dat het goede tips waren; daar waren de mensen in Gouda het mee eens. Het bericht werd volop gelezen, geretweet en geliked en dat leverde het bericht uiteindelijk de nummer 1 positie op in onze bloglijst. Hier lees je ‘m nogmaals!

liebster Award Travelvibe - Yvon & Laura

2. Liebster award voor Travelvibe

Niet alleen voelden we ons erg vereerd dat we binnen twee maanden na onze start op 1 oktober 2015 al een Liebster award wonnen, maar het was bovendien ook inspirerend om na te denken over de vragen die we moesten beantwoorden. Want hoe vaak krijg je als drukke 30 plussers nog de vraag hoe jouw droomreis eruit ziet of wat je ultieme geluksmoment is tijdens een reis?  Dit maakte deze blog voor ons de allerleukste blog om te schrijven. Het is bovendien ook onze op een na meest gelezen blog. Hier lees je ‘m nog eens!

wereldkaart

3. Eyecatcher: handgemaakte wereldkaart

De handgemaakte wereldkaarten van Roy Offerbeek vonden we de mooiste ontdekking als het gaat om hoe je een travel lifestyle ook in huis kunt omarmen. Toen ik (Yvon) de landkaart van Roy bij een vriendin zag hangen, vond ik het meteen iets voor Travelvibe. Toen ik Roy later interviewde en ook het waarom achter zijn kunstwerken achterhaalde, vond ik ze nog mooier. Deze wereldkaarten zijn onze grootste lifestyle-ontdekking van 2015. Hier lees je ‘m nog eens.

4. Travelplog Sardinië

Het maken van een reisverslag is voor ons natuurlijk het summum. Vlak na de lancering van Travelvibe vloog ik (Laura) naar Sardinië, ‘one of my favourites’. Tijdens deze gezinstrip koos ik ervoor om dit weekje Sardinië in beeld vast te leggen. Voor 2016 staan nog meer reizen gepland, die we uiteraard allemaal graag met jullie gaan delen. Je kunt in elk geval meer verwachten over: Wintersport Verbier (Zwitserland), skitripje Les Deux Alpes (Frankrijk), Vlieland, Citytrip Valencia, Sardinië (yes, again), Corsica en Londen & Jurassic Coast (Devon). Op de pagina ‘Been there‘ vind je alvast meer reisverslagen en we hopen daar in 2016 een mooie lijst aan toe te voegen. Het travelplog van Sardinië vind je hier.

SPRSME verrassingsreis - Travelvibe

5. Verrassingsreis Mark en Jodie

Als 30 plusser willen we niets liever dan het avontuur van reizen vasthouden. Tijd, kids en baan maken dit niet altijd mogelijk, maar daarvoor is er dé verrassingsreis! De reistrend van 2016 en in een druk bestaan eigenlijk dé perfecte keuze. Het enige dat je hoeft te doen is bij een surprise-reisaanbieder een budget en thema aangeven en verder wordt de reis voor je geregeld. Travelvibe was super benieuwd hoe een verrassingsreis werkt en volgde het avontuur van Mark & Jodie (naar uiteindelijk Warschau) op de voet. Dit was meteen onze meest verrassende blogpost én de nummer 3 op de lijst van meest gelezen blogs. Binnenkort een verslag van Mark & Jodie over de reis, maar hier kun je eerst nog even teruglezen waarom zij voor dit avontuur kozen en hoe dit precies werkt.

Hello 2016

In 2016 gaan we nog veel meer mooie artikelen en blogposts schrijven. Heb jij ideeën, schrijf je graag een blog voor ons of wil je eens kennis met ons maken? kijk dan even hier naar onze mogelijkheden.