DeDakkas in Haarlem - Hippe Hotspot op dak in Haarlem - Travelvibe

DeDAKKAS is de nieuwe, trendy hotspot van Haarlem. Dit groene, transparante horecapaviljoen vind je bovenop parkeergarage De Kamp, “één van de lelijkste gebouwen van de stad”. Dit maakt het rooftop-uitzicht vanuit DeDakkas in Haarlem – over de stad tot aan zee – wél spectaculair. Bovendien zit je er de hele zomer lekker in de zon…

DeDAKKAS Haarlem hippe hotspot uitzicht - © Helene Wiesenhaan - Travelvibe

DeDAKKAS Haarlem is een relaxte plek waar je niet alleen goed en biologisch kunt eten en drinken, maar ook kunt genieten van bijzondere exposities en optredens. DeDAKKAS is een groot paviljoen met een terras van maar liefst 345 m². Op de planning staat ook nog een groots stadspark. Op deze Haarlemse rooftop-locatie vertoef je dus letterlijk even boven de drukte van de stad.

Biologisch Eten & drinken bij DeDAKKAS

DeDAKKAS zet hoog in op biologische producten en verbouwt waar mogelijk ook eigen ingrediënten op het dak. Het eten en drinken bij DeDakkas is lokaal, seizoensgebonden, vers en toegankelijk. Je kunt er terecht voor een ontbijt, lunch, diner en borrelhappen. Het drankaanbod bestaat uit een breed assortiment wijnen, speciaalbieren en verse sappen.

Direct reserveren?

Zin in goed biologisch eten en drinken? Boek hier direct jouw spot bij DeDAKKAS

DeDAKKAS trendy bar Haarlem - Travelvibe

Waar vind je DeDAKKAS in Haarlem?

Op het dak van parkeergarage de Kamp: De Witstraat 1A in Haarlem.

foto’s: Helene Wiesenhaan

Meer locatie-tips voor een borrel of bite?

Bekijk meer food & drink adresjes van Travelvibe.