Hoe fijn is het om onder een fris gewassen dekbedovertrek te kruipen ? Vooral in de winter als de nachten lang en de dagen kort zijn, kunnen wij niet wachten om een fijn dekbedovertrek weer over ons heen trekken om zo lang mogelijk te slapen. Travelvibe wil het reisgevoel tot in de slaapkamer vasthouden en ging op zoek naar inspiratie voor dé ‘travel’ dekbedovertrekken waar wij graag onder zouden willen liggen.

We spotten drie trends in ‘travel’ dekbeddenland:

1. Dekbedovertrek met (wereld)kaart

De wereldkaart zien we verreweg het meest terug op dekbedovertrekken, maar we spotten ook meer dan genoeg voorbeelden van steden of eilanden.

Onze persoonlijke favoriet: is dit Essara the World is Yours dekbedovertrek met wereldkaart Het dekbed is gemaakt van 100 procent katoen van topkwaliteit. De combi van helder wit met de losjes geverfde zwarte wereldkaart ziet er fris & fijn uit. Hier willen we zo onder kruipen

Dekbedovertrek met wereldkaart zwart wit | Travelvibe

Een kaart van de Noordpool vind je op dit warme Covers & Co NorthPole dekbedovertrek. Het is verkrijgbaar voor € 69,95?

2. De reisquote

Heerlijk voor als je na zo’n dag dat alles tegen zit besluit extra vroeg naar bed te gaan en deze quotes op de lakens ziet staan. Als dit je geen inspiratie geeft om morgen met nieuwe moed te beginnen…..

Een dekbedovertrek reizen nodig?

Hier koop je dit Beddinghouse wanderlust dekbedovertrek (foto links). Of wat dacht je van het Walra dekbedovertrek (foto midden)?

3. The perfect view

Een uitzicht op een indrukwekkend berglandschap, een stad of een winterwonderland; het dekbedovertrek ‘with a view’ lijkt populairder dan ooit.

 

Onze favo dekbedden with view van links naar rechts: 1. Good Morning landscap 2.  Dekbedovertrek met berglandschap van Riviera Maison. 3.Dekbedovertrek met boslandschap

Ook een dekbedovertrek reizen nodig?

Deze dekbedovertrekken en meer Travelvibe-lifestyle items vind je allemaal op onze pinterest pagina

Meer inspiratie voor een werelds interieur?