Wat is Dutchweek - Travelvibe

Ken jij Dutchweek? Dutchweek organiseert wintersport-events, waar wintersport en spetterende feestjes centraal staan. Wat begon als een slotweek in het Franse Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste wintersportfeestjes in de sneeuw.

Foto header: Dutchweek Italia, twycer.nl

Inmiddels vind je Dutchweek in Via Lattea (Italië), in Myrkdalen (Noorwegen) en in Oostenrijk in Zell am See-Kaprun, Saalbach en Gerlos. En… vanaf volgend jaar komt daar ook Kirchberg bij!

Waar en wanneer een Dutchweek wintersport-event?

Dutchweek Kirchberg – Nieuw!

Het Dutchweekseizoen zal vanaf woensdag 15 januari 2020 voor 4 dagen worden ingeluid in Kirchberg. Hier kun je Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure en spetterende feesten verwachten.

Zell am See – Kaprun

De week in Zell am See – Kaprun vond in 2019 voor het eerst plaats. De tweede editie staat gepland van woensdag 22 tot zondag 26 januari 2020.

Saalbach

Een spetterend evenement (20 t/m 24 maart 2019) met een Nederlandse touch voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dat is dé week met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach.

Gerlos

Gerlos (27 t/m 31 maart) staat bekend om de goede sfeer, feesten en schitterende pistes.  Geschikt voor de echte wintersporters die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

Italia – Via Lattea

Bij ‘Dutchweek Italia’ (13-17 maart 2019) draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken én gezellige feestjes van internationale allure. Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar!

Norway – Myrkdalen

Op zoek naar meer avontuur tijdens het skiën en snowboarden? Check dan het programma in Noorwegen! Dit Fjord & Ski Adventure ( 3 t/m 7 april) is een echt bucketlist item. Vier dagen vol met sneeuw, wind en water to the max in het weergaloze landschap van Noorwegen.

Meer wintersport-inspiratie vind je op onze pagina Wintersportplaatsen.