Steeds meer mensen kiezen voor het openbaar vervoer als ze een tripje willen maken. Een keuze die goed te verklaren is. Zo is het reizen met de trein veel duurzamer dan reizen met de auto. Ook ben je met de trein vooral in grote steden snel op de plaats van bestemming. Je vermijdt files en ervaart meer comfort en gemak. En daarnaast groeit het aanbod van gunstig geprijsde treinkaartjes. Dat maakt het reizen met de trein nog leuker!

Diverse acties voor treinkaartjes vergelijken

Wil je binnenkort een dagje gaan winkelen in de Nederlandse hoofdstad? Of wil je een bezoek brengen aan Amsterdam voor culturele doeleinden? Dan is het in beide gevallen een slimme keuze om met de trein te gaan. Je bespaart hiermee benzinekosten, parkeerkosten en je vermijdt files. Daarnaast is het reizen met de trein simpelweg duurzamer én gezelliger. Zo kun je met jouw reisgezelschap in de trein al echt jullie dagje uit beginnen. Drink een lekkere kop koffie, lees een boek of geniet van het uitzicht. De trein is het ideale vervoersmiddel om jouw eindbestemming te bereiken. En wat dacht je van de prijs? Er zijn bij diverse verkooppunten goedkope treinkaartjes te verkrijgen. Dit gunstige financiële aspect maakt het nog aantrekkelijker om met de trein te reizen.

Aanbiedingen bij de NS

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende verkooppunten waar je treinkaartjes kunt kopen. Doordat de onderlinge concurrentie toeneemt, wordt er meer met prijzen gestunt. En dat is voor jou als consument uiteraard heel plezierig. De ene na de andere mooie deal voor treinkaartjes komt voorbij. Van supermarkten en boekwinkels tot drogisterijen en online winkels. Het aantal verkooppunten van gunstig geprijsde treinkaartjes is groot. Maar ook de NS, de oorspronkelijke verkoper van de treinkaartjes, doet mee aan de stuntprijzen voor treinkaartjes. Zo heeft NS online haar eigen Spoordeelwinkel. Dit betreft een online omgeving waarin je tegen scherpe prijzen treinkaartjes kunt kopen.

Dit zijn de verschillende treinkaart aanbiedingen

De tijd waarin een aanbieding voor treinkaartjes alleen de treinkaartjes omvatte, is verleden tijd. De diverse aanbiedingen waar verkopers mee komen, zijn vaak veel uitgebreider. Zo kun je bijvoorbeeld treinkaartjes kopen in combinatie met een toegangsbewijs voor een museum. Maar ook rondvaarten, hotelovernachtingen en culinaire lekkernijen worden vaak in combinatie met treinkaartjes aangeboden. Wil jij een museum bezoeken in een bepaalde stad? Dan kan het dus heel lucratief zijn om zo’n combinatiedeal te kopen. Je kunt hiermee veel geld besparen. Uiteraard zijn er naast al deze ticketcombinaties ook losse treinkaartjes tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Voor welke aanbieding van treinkaartjes kies jij?