De Goos-e tablethouder is een super handige tablethouder voor als je lekker op de bank foto’s van je laatste trip wilt kijken. Want au, wat kan je nek pijn doen van dat voorover gebogen op het scherm staren. Het Nederlandse Goos-e begreep dat probleem en ontwikkelde de Goos-e tablet houder, een flexibele iPad-houder die je met een 2-weg klem op zo’n beetje elke buis kunt vastschroeven. Daarmee breng je je iPad in de perfecte positie en hou je je handen vrij.

De Goos-e tablethouder is een handig hulpmiddel om elke iPad en tablet overal in elke stand te kunnen gebruiken. Hoe en waar jij maar wil zonder dat je last krijgt van zware armen of een stijve nek. Goos-E wordt uitgesproken als “Goezie” en de naam is een verwijzing naar de “gans”. Dat is een mooi eigenzinnige dier met een zeer sterke tevens uiterst flexibele hals (in het engels ook wel “gooseneck” genaamd).

Het idee voor deze tablethouder onstond toen de vriendin van de oprichter ziek was. Om haar werk  – veelal met iPad – zo goed mogelijk voort te zetten, zocht hij naar een goede iPad houder. Een houder die op meerdere plekken kon worden ingezet. Bijvoorbeeld vastgeklemd aan het bed, maar die ergens geplaatst kon worden zoals op tafel of naast de bank. Multi – inzetbaar – sterk – veilig en het liefst met een fraai uiterlijk passend bij de mooie iPad.

 

Precies weten hoe het werkt?

De sympathieke mannen van Testhut.nl mochten onlangs een Goos-e tablethouder uitproberen. Zij maakt een video van hoe je deze iPad-houder kunt gebruiken:

Prijs Goos-e tablethouder

Voor 49 euro kan hij mee in je koffer.

Meer handige gadgets van Travelvibe?