Handige reisapps Travelvibe

Is voor jou je smartphone ook je meest gebruikte hulpmiddel op reis? Met deze coole reisapps wordt je mobiel nog onmisbaarder tijdens het reizen. Gebruik jij ze al?

Natuur Routes App Natuurmonumenten - Travelvibe

1. Natuurmomenten app

Wij proberen het hier nog te ontkennen, maar de herfst nadert snel. Voordeel is wel dat het een mooie tijd van het jaar is om naar buiten te gaan. Met de gratis app van Natuurmonumenten kun je meer dan 250 routes downloaden. Gebruik de routes in de app om te gaan wandelen, fietsen, kanöen of skeeleren door de mooiste natuurgebieden van Nederland.

2. Storytel

Deze app heeft ons door vele lange saaie autoritten naar het zuiden heen geholpen. Download een paar boeken voor je kinderen en je hoort ze niet meer op de achterbank. Er zijn boeken voor elke leeftijdscategorie dus of je nu een peuter of een puber hebt; met deze app blijft het rustig in de auto.

luisterboek downloaden - Travelvibe

3. Douane app

Mag je slangenleren schoenen meenemen uit Thailand? Of een stuk kaas uit Marokko? Uhhhh….??? Wees gerust; je bent niet de enige die dit niet zeker weet. Meer dan de helft van de Nederlandse vakantiegangers die ooit buiten de EU op vakantie is geweest twijfelt wel eens of een product of lekkernij mee naar huis mag. Dit kun je heel simpel checken met de douane reisapp (ook off line te gebruiken). Hier kun je per vakantieland zien wat mee mag en wat niet. Handig!

4. Google Translate app

De Google translate app moet écht mee naar een land waar je de taal niet spreekt. Je kunt de app deels ook off line gebruiken. Maar nu je in de meeste EU-landen geen extra roaming kosten meer betaalt, kun je de mobiele dataverbinding vaak lekker aan laten staan. Is dat het geval, dan kun je in het Nederlands iets tegen Google Translate zeggen en dan komt het er bijvoorbeeld in het Italiaans weer uit. Onmisbaar appje!

google translate
10things reisapp voor citytrip-tips - travelvibe

5.  10 things app

Op citytrip naar Lissabon, Berlijn, Barcelona, Londen, Madrid, Parijs, Rome, Stockholm of Tel Aviv? Download dan even de 10things reisapp. Een mooie en overzichtelijke reisapp met tips voor de wat minder bekende hotspots in een populaire stad. De app staat vol superleuke tips van locals over Kunst & Cultuur, Shoppen, Eetadresjes (van ontbijt tot diner), Uitgaan en Accommodaties.

Wat is jouw favoriete reisapp?