Happy Plugs, hippe oordopjes, hippe earplugs, happy plugs headset

Deze Happy Plugs stoppen wij graag in onze handbaggage. Want de ‘looks’ van deze oortjes zijn helemaal top wat ons betreft. Je kunt ze gebruiken met je iPhone of  iPad, maar ook met de meeste andere smartphones of tablets.

Happy plugs in verschillende looks

Zijn het geen plaatjes? Deze draadloze Zweedse happy plugs airplugs? En is marmer niet helemaal jouw stijl, geen probleem want ze zijn ook verkrijgbaar in zwart, wit en kek roze.  Kortom: met deze Happy plugs worden je oortjes een fashion statement. Ze zijn zweetbestending dus doe ze gerust in tijdens je hardlooprondjes. De noise cancelling technologie zorgt ervoor dat geen last hebt van geluid.

Deze oortjes zijn hot

En wij zijn niet de enige die dol op deze oortjes zijn. Happy Plugs won ‘The Swedish Design Export’ prijs. Ook slaagden ze er in slechts vier jaar in hun oortjes in het assortiment van de meest prestigieuze winkels te krijgen zoals Colette en Le Bon Marche in Parijs en Selfridges en Harrods in Londen. Misschien komt dat wel omdat deze Zweden naar eigen zeggen hun producten niet zien als tech gadgets, maar als een manier om jezelf uit te drukken. Oordopjes als fashion statement dus!

Happy Plugs bestellen?

Bestel hier Jouw eigen happy plugs

Nu ook laptop skins en iPhone-hoesjes

Happy Plugs, Happy Plugs laptop skin, Happy plugs laptop hoes, laptop skin | Travelvibe

Naast deze design oortjes, hebben deze Zweedse designers hun collectie uitgebreid met elegante laptop skins met marmerlook. Dit is momenteel ook een heuse trend in de interieur wereld. Trend, of niet wij zien onze Mac Books al helemaal verdwijnen in deze laptophoezen met marmerlook. Zo is je Mac Book ook op reis goed beschermd. Je kunt deze classy sleeves kopen in zwart, wit en donkergroen. En ben jij helemaal van de consistente uitstraling, dan bestel je er gewoon ook nog een marmeren iPhone hoesje bij. Slim toch!

Meer Travelvibe gadgets