Heerlijke zomer - Travelvibe

We kijken terug op een heerlijke zomer. We bezochten Italiaanse kusten, Zwitserse bergen, Hollandse duinen, Friese landschappen en verrassende Franse eilanden. Met deze Instagram-posts nemen we je nog één keer mee.  

We staan maar wat graag met onze voeten in de zee. Laura ging voor de baaien van Sardinië, Yvon koos voor Toscane en Elba.

Summervibes ?

Een video die is geplaatst door TravelvibeNL (@travelvibenl) op

Enjoy the #waddenzee Een foto die is geplaatst door TravelvibeNL (@travelvibenl) op

Weg in eigen land? Vlieland!

Dat het buitenland echt geen must is, weten wij maar al te goed. De Waddeneilanden zijn een plek in Nederland waar we graag zijn. De Waddenzee is een bijzonder stukje natuur en dat moet gevierd worden. Vlieland deed dit tijdens een speciale Werelderfgoedweek.

Sundown at Zuccale beach ???…

Een foto die is geplaatst door TravelvibeNL (@travelvibenl) op

Mamma mia mooi Elba

Elba is vrij onbekend, maar absoluut de moeite waard met haar rijke historie, prachtige natuur én relatief makkelijke bereikbaarheid. Yvon vertelt waarom Elba écht op je bucketlist moet! PS: Tritt plaatste dit reisverslag van Yvon!   Zelf op Elba overnachten? Check dan even alle tritt accommodaties.

Mountain flowers ????… Een foto die door yvon01 is geplaatst op

Zomers Zwitserland

Wintersport staat hier elk jaar bovenaan de wishlist. Yvon ontdekte deze zomer waarom de bergen ook in de zomer écht de moeite van een bezoek waard zijn.

A super sunny week at the beaches of @gemeentecastricum & our stay at @campingbakkum; today on our blog ??

Een foto die is geplaatst door TravelvibeNL (@travelvibenl) op

Kamperen aan de kust

Kamperen staat niet direct op de eerste plaats. Maar in een tent die al klaar staat en met een week zon, draaien we wel bij. Laura kampeerde deze zomer op Camping Bakkum en verkende de kust van Castricum.

Must visit at the French Atlantic Ocean Een foto die is geplaatst door TravelvibeNL (@travelvibenl) op

Franse verrassing

Karlijn (dé bedenkster van het Travelvibe-logo) verlengde haar vakantie nog een paar dagen en ontdekte het verrassend mooie Île de Ré. Dit eiland voor de kust van La Rochelle blijkt een ware parel in de Atlantische Oceaan. Een hotspot is, want zelfs Kate Perry waagde hier nog even een fietstochtje…

I know it’s a little cheeky, butt… Cycling in The ile de re, France ??

Een foto die is geplaatst door KATY PERRY (@katyperry) op

Camp, beach, sit back and… Een foto die is geplaatst door Laura v/d Biggelaar (@tekstenwereld) op

Tips voor een heerlijke zomer in 2017?

Welke plek moeten wij absoluut opnemen in onze wishlist voor de zomer van 2017? Laat het ons weten in een reactie. Daar worden we superblij van!