INSTAGRAM tips - Travelvibe

Sta jij binnenkort op ski’s ? Wij geven je alvast een paar instagram tips voor accounts die je moet volgen als je van skiën houdt. De plaatjes en filmpjes op deze vijf insta’s bevatten vaak adembenemende beelden en zorgen er gegarandeerd voor dat je nog meer zin krijgt in die wintersportvakantie. Al moeten we er eerlijk bij zeggen dat wij zelf niet alles durven wat we hier zien….

Instagram tips

1.Jimmy_Chin

Jimmy Chin is een avonturier pur sang die dingen doet op ski’s die wij voor onmogelijk houden. Zo houdt Jimmy ervan om afgronden in te skiën of wekenlang in een sneeuwstorm aan een berghelling te hangen. Dat er meer mensen zijn die hem liever volgen dan met hem meedoen, blijkt uit zijn 1,1 miljoen volgers.

Instagram tips

2. Aporzak1

Austin Porzak is een Amerikaan uit Colorado en een fan van off piste skiën. Hij  bewijst dat keer op keer met stoere insta’s waarin hij meestal half bedekt met sneeuw van een berg in de Rocky Mountains afraast. Wij zullen aan je denken Austin als we weer afslaan richting de blauwe piste…

Instagram tips
Instagram tips

3. Tannerhall420

Tanner Hall is nog zo’n skiheld uit Amerika die met een GoPro op zijn helm de meest adembenemende stunts uithaalt. Maar deze Tanner moet wel een sympathieke jongen zijn, want hij schroomt niet om ook zijn iets minder geslaagde afdalingen te delen met zijn volgers.

4. Nicole Hunziker

Deze populaire Zwitserse instagrammer is de enige vrouw in deze lijst. Nicole Hunziker lijkt zich iets minder te specialiseren in halsbrekende toeren en pakt skiën meer Travelvibe style aan. Zo springt ze aan het eind van de dag graag een hot tub in of drinkt ze warme chocomel in het iglu dorf in Zermatt. We salute you Nicole!

instagramtips travelvibe

5.  Atomic ski

Ook dit is een geval van ‘don’t try this at home’. Atomic ski trakteert je dagelijks op spectaculaire beelden van wat de echte ‘dare devils’ kunnen op ski’s. Wij hopen vooral dat onze kinderen niet op ideeën komen door dit account, maar oh oh wat zijn die insta’s mooi.

Volg jij Travelvibe al op Instagram ?

Travelvibe vertrekt binnenkort richting de sneeuw. Op ons instagram account kun je binnenkort ook fijne (iets minder spectaculaire) ski-insta’s verwachten.