Keepiz bagage stallen en achterlaten in Spanje - Travelvibe

Je bent op stedentrip. Je vliegtuig is erg vroeg geland of je vertrekt laat op de avond pas naar huis. In het hotel kun je nog niet inchecken en bij vertrek kun je jouw koffer alleen op eigen risico bij de receptie laten staan… Hoe herkenbaar en vooral hoe ongemakkelijk?

Voor wie in Spanje op citytrip is, is er een hele slimme oplossing die we graag even met je delen. Het heet Keepiz, een bedrijf dat in bijna 40 steden zorgt dat er wél op jouw bagage wordt gelet.

Keepiz bagage opbergen in Spanje - Travelvibe
foto: keepiz

Bagage keepers

De Spaanse bagageservice beschikt over een netwerk van Keepers. Dit zijn de mensen die tegen een geringe betaling op jouw spullen letten. De bagageservice is niet alleen gericht op reistassen en koffers. Je kunt bijvoorbeeld ook je boodschappentassen, een wandelwagen, ski’s of een motorhelm achterlaten.
De Keepers vind je in hotels, bars of winkels waar een extra afgesloten ruimte is om tassen of een ander soort pakket te droppen. Je kunt Keepiz ruim van te voren boeken via de website of app, maar ook op het allerlaatste moment dat jij bagageruimte nodig hebt.

How it works - Keepiz

Twee opties voor jouw bagage:

1. Local Left Luggage Keepiz

Laat je bagage achter bij een Keeper (winkel, hotel, bar, etc). Dit kan zijn bij jouw hotel in de buurt, maar ook op een andere gunstige locatie in de stad. Je kunt je koffers veilig achterlaten voor de tijd die jij nodig hebt.

Kosten: 

1 – 3 tassen: € 5/dag
4 – 6 tassen: € 4/dag
vanaf 7 tassen: € 3,50/dag

2. Mobile Left Luggage Keepiz

Laat je bagage achter bij Keeper A (bijv. In het stadscentrum) en haal deze vervolgens weer op bij Keeper B (bijv de luchthaven, treinstation, hotel, werkplek, enz). Keepiz zorgt voor de levering van Keeper A naar Keeper B.

Kosten:
Service prijs: € 15 (voor de eerste tas)
extra tas: + € 5/tas
extra dag: + € 1 per dag/tas
vanaf 7 tassen: € 3,50/dag

Meer info over de Keepiz bagageservice in Spanje?

Meer over service en bereikbaarheid vind je via Keepiz.com. Ook is er een handige app, waarin je eenvoudig toegang hebt tot de dienst van deze bagageservice, kunt navigeren naar het drop-off punt en push notificaties kunt instellen.