KLM nachtjeslampje - Travelvibe

Elke reislustige moeder of vader, herkent deze vraag. Kinderen willen altijd heel graag weten hoe lang het nog duurt voordat mama (of papa) weer thuis komt. KLM speelt hier sinds kort superslim op in met het ‘KLM nachtjeslampje’. Dit lampje geeft aan hoeveel nachtjes het nog slapen is voor papa of mama thuis komt….

Hoe werkt het KLM nachtjes-lampje?

Aan de lichtgevende raampjes kun je direct zien hoe lang het nog duurt voordat mama of papa weer terug is. Elke nacht gaat er een lampje minder branden, waardoor het ook voor een klein kind snel duidelijk is hoeveel nachtjes het nog slapen is. Verschijnt er een lampje in de cockpit, dan is het ‘homecoming day’. Superhandig toch! Al helemaal voor kleine kindjes die het soms nog lastig vinden om te bepalen hoe lang iets nog duurt.

KLM nachtjeslampje - Travelvibe

KLM nachtjeslampje-test

Smelt jij bij de gedachte aan zo’n stoer vliegtuig op het nachtkastje van je zoon of dochter? Dan wil je vast ook graag weten of zo’n lampje ook écht werkt. De sympathieke mannen van de Testhut testten dit lampje. Travelvibe laat je de testresultaten zien:

Wat vindt Travelvibe van dit lampje?

Wij sluiten ons aan bij de conclusie van de Testhut dat dit ‘een sympathiek lampje’ is. Dit stoere aftelvliegtuig en werkt écht en is tegelijkertijd een stoere eye catcher voor het nachtkastje van jouw zoon of dochter.

 Waar koop je het KLM nachtjeslampje?

Je koopt het KLM nachtjeslampje in de webshop. Hij kost je 33 euro of een paar airmiles.