Fabulous fifties suitsuit koffer

Aan backpacks doen we niet meer, maar een hippe, stoere koffer is altijd welkom! Persoonlijke favoriet is de Fabulous Fifties SuitSuit koffer. Vooral in het buitenland trekt mijn trolley nog wel eens de aandacht op de luchthaven. Niet gek, het design van de Fabulous Fifties collectie heeft veel weg van zo’n stoere SMEG koelkast. Het vintage pastel grijpt terug naar de jaren ’50.

SuitSuit Fabulous Fifties koffer
Fabulous fifties koffer suitsuit

Voor de trendbewuste reiziger

SuitSuit noemt zichzelf ‘hét modemerk voor de nieuwsgierige, trendbewuste en reislustige mens’. Reiskoffers worden dan ook steeds meer gezien als een modieus reisaccessoire, waarbij kleur, een trendy design en innovatieve materialen belangrijk zijn.

Nuttige eigenschappen van de Fabulous Fifties:
– 10 jaar garantie
– 360° roterende wielen (vandaar spinner)
– licht in gewicht
– TSA-slot voor controles in de VS

Ze zijn verkrijgbaar als setje van drie, maar je kunt ze ook apart aanschaffen. De trolley is online te koop vanaf € 119.

Georganiseerd op reis met deze accessoire-set

Pak jij de boel graag een beetje georganiseerd in of wil je bij de security niet al je ondergoed showen? Met deze superhandige organisers en toilettassen zijn je spullen netjes geordend en benut je alle ruimte in je koffer optimaal! Ze zijn gemaakt voor de Fabulous Fifties collectie, dus met deze organisers en toilettassen ziet straks ook de binnenkant van jouw koffer er stijlvol uit! Trouwens ook heel handig om je schone kleren te scheiden van vuile was, je toiletspullen te organiseren of een einde te maken aan het alsmaar kwijt raken van je oplaadkabels… De packing cubes van SuitSuit zijn verkrijgbaar vanaf € 10,99.

Accessoires voor de Suit Suit fabulous fifties koffers - Travelvibe
Suit Suit fabulous fifties accessoires reiskoffer