LEON op Schiphol - Travelvibe

Wij hadden de Britse healthy fastfood-keten Leon al even in het vizier voor een eventueel te maken tripje Engeland. Maar nu bereikte ons het goede nieuws dat we ook in Nederland terecht kunnen bij Leon! Schiphol is de eerste locatie op het Europese vasteland waar je (van ontbijt tot diner, koffie en tussendoortje) een gezonde snelle (meeneem) hap kunt halen.

LEON icon
Leon op Schiphol - Travelvibe

Leon opende haar eerste vestiging in 2004 in Londen . Inmiddels telt de formule meer dan 35 restaurants. Op het menu staan de voor Leon-fans bekende gerechten als de ‘meatball hotbox’, de ‘signature fish finger wrap’ en de ‘super food salad’. Belangrijke pijler in het concept is het samenwerken met zorgvuldig geselecteerde lokale partijen. Voor de samenstelling van de gerechten worden enkel verantwoorde/biologische Nederlandse producten gebruikt.

Yoghurt ontbijt van LEON
Chocolade van LEON
Groene shake van LEON
Salade van LEON
Koffie van LEON
Halloumi Burger van LEON

Je vindt Leon op Schiphol Plaza. En… In het eerst kwartaal van 2017 zal nog een tweede vestiging openen áchter de douane. Stap jij even met een goed gevoel het vliegtuig in. Ben je voorlopig niet in de buurt van Schiphol of in Engeland? Met deze gezonde receptjes kun je zelf aan de slag en vast voorproeven!

LEON kookboek healthy
LEON smoothies boek
LEON soepen boek

foto’s: Leon