Liefde aan zee in Scheveningen - Travelvibe

Vier de liefde in Den Haag! Rond Valentijn is het een en al ‘liefde aan zee in Scheveningen’. Wandel hand-in-hand langs de waterlijn, maak een romantisch ritje in het reuzenrad op de Pier of geniet van de liefde in het Zilte Zoenen concert. Van 8 t/m 18 februari is Scheveningen dé plek om jouw geliefde te verrassen met deze 8 romantische Valentijntips aan zee:

Liefde aan zee Scheveningen - Travelvibe

Message in a Bottle – 8 t/m 11 februari

In het weekend voor Valentijn hangt de liefde in de lucht in de binnenstad van Den Haag. Twee bloeiende liefdesbomen reizen door de Haagse binnenstad. In de bomen kan iedereen een fles met liefdesboodschap hangen. De mooiste liefdesbrieven worden in ‘candlelight setting’ voorgedragen op de radio en maken bovendien kans op romantische prijzen aan zee.

Romantiek in het reuzenrad – 8 t/m 18 februari

Op de Pier van Scheveningen vind je het grootste reuzenrad van Europa boven zee. Hoe romantisch om samen in het reuzenrad uit te kijken op de lichtjes van de stad en te genieten van de zonsondergang.

Ringen aan Zee – vanaf 12 februari

Op het strand van Scheveningen kun je komende maanden ronddwalen in het grootste kunstwerk van Den Haag, gemaakt door Bruno Doedens (landschapsarchitect en kunstenaar). Zijn zandkunstwerk bestaat uit twintig ringen, symbool voor 200 jaar badcultuur van Scheveningen – Den Haag. Zand, wind, lucht, water en graafmachines spelen wekenlang een fascinerend en dynamisch spel met de zandringen. Het kunstwerk is te bewonderen t/m 12 april.

Romantisch diner tussen de vissen – 14 februari

Een uniek, eenmalig Valentijnsdiner tussen de onderwaterwereld van SEA LIFE. De tafeltjes voor twee staan gedekt bij de aquaria en ín de onderwatertunnel staan de VIP-tafeltjes.

Feest aan zee Scheveningen, Valentijn themaweken - Travelvibe
foto: Liefde aan Zee

Liefde is HOT – 14 februari

Acteurs, muzikanten, dansers, cabaretiers, wetenschappers, politici en deskundigen voeren een gesprek over de liefde in de Koninklijke Schouwburg. Een verrassende avond vol romantiek en ontroering.

Zilte Zoenen Valentijnsconcert – 14 februari

Dit concert is een afwisselend, theatraal repertoire dat zowel de liefde als de zee bezingt. Het concert in het Zuiderstrandtheater neemt je mee naar traditie en naar de toekomst en dat knipoogt naar ‘Scheveningen, 200 jaar badplaats’. Opera, musical, kleinkunst, muziek uit films en nog veel meer.

Tropical Valentine, Latin Caribbean Weekend – 17 & 18 februari

In het romantische en stijlvolle Kurhaus wordt een nieuw en swingend Caribisch Feest aan Zee georganiseerd! Tropisch genieten van Latin en Caribische optredens van La Fiesta, Trafassi, The Legendairs, Rolf Sanchez & The Latin Society, Diamonds en Masalsa.

Romantisch overnachten aan zee

Naast al het feest aan zee, kun je natuurlijk ook romantisch overnachten aan zee. We tipten al eens het hotel op de pier, maar ook de overige hotels in Scheveningen hebben mooie kamers bij het strand.

Meer Feest en Liefde aan zee in Scheveningen?

Meer over Liefde aan zee in Scheveningen of andere themaweken op het Haagse strand? Je vindt het op de speciale site van Feest aan Zee.

reuzenrad-op-de-pier-van-scheveningen