Verlanglijstje

Voor Travelvibe geldt dit al jaren, maar het is nu ook officieel vastgesteld: wij Nederlanders willen liever een ‘beleving’ krijgen voor Sinterklaas of Kerst dan een cadeautje. Dit blijkt uit een groot internationaal onderzoek van Groupon naar onze cadeauwensen voor de feestdagen. Er deden ook ruim 1000 Nederlanders mee aan het onderzoek.

Uiteraard checkte Groupon ook even welke cadeautjes er dan bovenaan op ons verlanglijstje prijken. En daar komt de volgende top 5 uit:

1. Weekendje weg in een mooi hotel (49 procent). Travelvibe tipt in plaats van een  hotel, deze prachtige B&B’s in Noord-Franse regio Champagne-Ardennen
2. Een diner bij een favoriet restaurant (37 procent) Onze favoriete restarants vind je hier
3. Een uitje met vrienden of familie (33 procent)
4. Een wellness-dagje
5. Een cultureel uitje naar theater of een show

Groupon campagne ‘Verrassende Feestdagen’

Groupon nam de resultaten van het onderzoek ter harte en zette de campagne ‘Verrassende Feestdagen’ op. Op 3, 4 en 5 december kun je via gr.pn/verrassendefeestdagen stemmen op vijf verschillende belevingen en deze belevingen zelfs winnen. Of je betaalt er toch voor maar scoort ze met flinke korting met een Groupon deal.

Onze favoriet: de iglo in de Stubaier Alpen

De belevingen variëren van een nacht in een superluxe hotel, stuntvliegen of een wellness arrangement, maar onze favoriet is direct duidelijk: wij willen overnachten met onze geliefde in zo’n schattige Iglo in de Stubaier Alpen. Travelvibe bezocht dit gebied al eerder en tipte het toen al om zijn goede bereikbaarheid en uitgebreide ski-mogelijkheden.