man vs vrouw op vakantie - Travelvibe

Ok, er is nu eenmaal een duidelijk verschil tussen mannen en vrouwen. En dat geldt natuurlijk helemaal wanneer het gaat om reizen. Niet alleen de beleving van de trip is anders, ook het traject naar de reis toe leidt een geheel eigen weg in een mannen- en een vrouwenbrein. Het soort reis maakt daarbij geen verschil; Struggles liggen altijd op de loer. Mannen vs vrouwen op vakantie.

Voor Vaders op Reis (de mannen) en Travelvibe (de vrouwen) aanleiding genoeg om digitaal met elkaar in gesprek te gaan. Samen bespreken zij allerlei onderwerpen die met reizen te maken hebben en schrijven dit op in reiscolumns.

Vriendinnenweekend en mannenweekend volgens Travelvibe en Vaders op Reis

Edwin & Roger (Vaders op Reis) en Yvon & Laura (Travelvibe) schrijven met elkaar over vakantiebeleving en reiservaringen.

Dit zijn de tot nu toe verschenen reiscolumns van Travelvibe en Vaders op reis:

Toevallig vonden wij onlangs een ‘infographic‘ over mannen vs vrouwen op vakantie. Wij zien wel wat verschillen die ook bij ons thuis aan het licht komen. Klopt het bij jou ook?

mannen vs vrouwen op vakantie infographic - Travelvibe

Over Vaders op Reis

Edwin en Roger vormen samen de Vaders op Reis. Zij beschrijven met een gezonde dosis humor vakanties en reizen waarin ze zelf of hun gezinnen het lijdend voorwerp zijn. Kamperen, fietsen, wandelen, glamping, wintersport, citytrip en outdoor, elk onderwerp wordt met enthousiasme beschreven door de mannen.

Reiscolumns: Vaders op reis Roger en Edwin - Travelvibe

Over Travelvibe

Yvon en Laura hebben Travelvibe opgericht als hét reisblog voor 30 plussers. Naast het managen van werk en gezin, maken zij graag zoveel mogelijk trips in vooral Europa en Nederland. Op Travelvibe vind je (h)eerlijke reisverslagen, reistips en travel-lifestyle.

Samenwerken Travelvibe reisblog voor 30 plussers Nederland - Travelvibe Laura en Yvon

Heb jij een leuk onderwerp voor mannen vs vrouwen op vakantie en onze reiscolumns? Laat het ons weten!