Netflix en spotify op vakantie - Travelvibe

Deze zomer lig jij mét Netflix en Spotify op vakantie aan het strand of zwembad. Je kunt deze streamingdiensten vanaf nu namelijk ook gebruiken in het buitenland. Deze zomer zal je in het buitenland geen last meer hebben van content die niet beschikbaar is. Netflix en Spotify zijn vanaf nu onbeperkt te gebruiken in de EU!

Het opheffen van deze contentbarrières heeft te maken met de nieuwe Europese wetgeving van 1 april 2018. Fijn extraatje, vergelijkbaar met de vorig jaar afgeschafte roamingkosten. Daardoor kunnen Europeanen sinds 15 juni 2017 onbeperkt mobiel bellen, sms’en en internetten in andere EU-landen zonder extra kosten van telecombedrijven.

Netflix op reis

Dankzij de nieuwe wet is Netflix in het buitenland een stuk gebruiksvriendelijker geworden Zo kun je jouw favoriete serie of film bekijken mét Nederlandse ondertiteling. Netflix is in andere landen soms zelfs uitgebreider dan in Nederland. De kans is daarom vrij groot dat je op vakantie wél naar een serie kunt kijken die in Nederland nog niet beschikbaar is.

Spotify op vakantie

Spotify biedt twee verschillende accounts aan:

Premium-accounts

  • Je kunt Spotify altijd en overal ter wereld streamen waar onbeperkte internettoegang is.
  • Download je favoriete muziek zodat je je muziek zelfs kunt afspelen als je in het vliegtuig zit of ergens bent waar geen internet is.

Free-accounts

Je kunt Spotify in een ander land gebruiken dan waar je je account hebt geregistreerd, maar dit kan maximaal 14 dagen. Daarna moet je upgraden naar Premium of het land wijzigen dat in je account is geregistreerd.

Gebruik jij Netflix en Spotify op vakantie?

[yuzo_related]