Travelvibe Qioso Winactie

Tijdens een fijne Ibiza-markt in Nijmegen, werden wij direct getrokken naar de vrolijke stand van Qioso. Stoere producten waarmee je huis, tuin én jezelf direct een beetje Ibizastyle geeft.
Denk aan felgekleurde, handmade armbanden, vrolijke slingers, sleutelhangers, wandhangers en versierde flessen in Ibiza-style. De basis? Spijkerstof-draad, omwikkeld met vrolijke kleuren en mooie lintjes!

Qioso winactie wandhanger

Hippe vorm van Upcycling

Qioso is opgericht door Henriette en Sandra. Twee enthousiaste 30 plussers met veel gevoel voor creativiteit en voor styling. Sandra: “Upcycling is een echte trend. Hierbij gebruik je oude materialen om een mooi, nieuw product te maken. Zo kwamen wij op het idee om oude jeans te gebruiken als basis voor de Qioso-draad. We gebruiken deze jeans in combi met hippe en felle kleurtjes en maken er allerlei leuke accessoires van voor jezelf en voor in huis.”

Hebberig…

De naam Qioso is afgeleid van het Portugese woord ‘ganancioso’. Dit betekent hebberig. “Precies het gevoel dat de Qioso-producten oproepen. Dít wil je toch gewoon hebben?!”, vertelt Henriette enthousiast.

Qioso accessoires
Qioso flessen afrikaanse sfeer
Qioso flessen Viva Ibiza

Bron van inspiratie? Reizen!

Inspiratie halen Henriette en Sandra voornamelijk uit de dingen om hen heen. Sandra: “Of dat nu in de thuisomgeving is of juist verder weg. Vooral met de ongedwongen sfeer tijdens vakanties en stedentrips kom je op de leukste ideeën. Wij houden allebei van reizen en hebben veel bijzondere plekken van de wereld mogen zien. Ook nu bezoeken we nog steeds leuke bestemmingen. Dat kan van de Nederlandse kust tot hotspot Ibiza, Barcelona , Lissabon of New York zijn”.

Ibiza Sleutelhanger Qioso

Stoere najaarstrends bij Qioso

Elk seizoen volgen Henriette en Sandra de modetrends op de voet. “Onze Qioso-producten kun je het hele jaar dragen, neerzetten en ophangen. Onze stoere najaarscollectie is net uit en bestaat uit flessen, wandhangers, slingers en armbanden in nieuwe najaarskleuren en vrolijke lampionnen. Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe items voor de feestdagen, zoals leuke cadeauartikelen en winterse woonaccessoires”, vertelt Henriette.

Qioso Ibiza bandjes

Eigen idee? Qioso maakt het voor je!

Elk Qioso-item is ‘handmade in Holland’ en daardoor uniek. Henriette en Sandra zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe dingen om te maken. Dus heb je leuke ideeën opgedaan tijdens het reizen en een idee voor een kleur, samenstelling of Qioso-product? Sandra en Henriette maken hun armbanden, slingers, vazen of sleutelhangers ook op verzoek. Laat dan via contact weten welk product jij wilt bestellen op de Qioso-site. Henriette en Sandra nemen dan contact met je op en gaan voor je aan de slag. Qioso wordt inmiddels ook in een aantal winkels verkocht. Ook de verkoopadressen vind je op de site.

Qioso flessen Ibizasfeer
Qioso winactie - Travelvibe

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN DE QIOSO WINACTIE!

Zij winnen een Qioso armband, slinger of wandhanger!

Armband: Wytsche Zwart
Slinger: Natasja ten Barge
Wandhanger: Karin Schenk

Ladies, gefeliciteerd!

Sturen jullie ons een mailtje met het adres? Zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk op de post gaat!

Qioso armbandjes
Ibizaslinger Qioso