360 graden foto

Wat is de overeenkomst tussen de Chinese Muur, Dubai en het Rode Plein in Moskou, behalve dan dat ze misschien nog op je bucketlist staan ? Ze zijn allemaal vastgelegd door de Russische fotografen van het AirPano team. Dit is een Russisch non-profit project dat bestaat uit een groep van zeven fotografen die ‘s werelds mooiste plekken vastleggen met spectaculaire 360 graden video’s en foto’s. De mannen hangen regelmatig uit helikopters, vliegtuigen of luchtballonnen om deze prachtige 360 graden video’s en foto’s te maken. Maar dat is niet voor niks. AirPano foto’s verschenen in beroemde bladen als National Geographic Traveler, het Duitse blad Der Spiegel en de Britse krant Daily Mail.

Virtuele tour

Dankzij AirPano maak je vanaf de bank een virtuele tour op de Bromo vulkaan of kijk je even mee hoe het er op Antarctica uit ziet. Wij genieten mee van deze adembenemende beelden en delen vandaag een paar van onze favoriete AirPano foto’s:

1. Steden

2.Bergen & Vulkanen

3.Eilanden

Dowload de app: AirPano Travel Book

Kun je geen genoeg krijgen van deze foto’s? Dowload dan de ‘AirPano Travel Book’ app. Dit een verzameling van de meest bijzondere beelden die deze Russen maakten. Met de app vlieg je boven de Niagara watervallen, bekijk je de Taj Mahal en check je even later de stranden van de Dominicaanse Republiek. De app kost je € 2,99.