reisboeken

Ben jij ook zo gek op reisboeken? Wij zijn er dol op. Je kunt er alvast inspiratie mee opdoen voor nieuwe trips en ze staan vaak ook nog mooi in je boekenkast of op je salontafel. Wij tippen je 5x van onze favo reisboeken:

1. Lonely Planet’s Ultimate Travelist

Kán niet ontbreken in je boekenkast. Dit boek van Lonely Planet laat je de 500 mooiste plekken op aarde zien. Ze zijn door reisexperts uit de hele wereld gerangschikt. Dit is hét perfecte boek voor inspiratie om je bucketlist mee aan te vullen. Hier bestel je Lonely Planet’s Ultimate Travelist . Het is verkrijgbaar vanaf €24,95.

2. 365 dagen onderweg

Floortje Dessing is één van onze reisheldinnen, dus een reisboek van haar hoort absoluut thuis in dit lijstje. Naast persoonlijke reisverhalen van Floortje, vind je in dit boek allerlei slimme reistips. Hoe boek je bijvoorbeeld heel goedkoop vliegtickets? Of ontdek de favoriete reiswebsites van Floortje. Je koopt 365 dagen onderweg voor €12,50.

3. Lonely Planet’s The Best in Travel 2017

Reisinspiratie nodig? Dit boek laat je de must sees van 2017 zien. Ontdek de top tien landen, regio’s & steden die je dit jaar moet zien volgens de Lonely Planet. Fijn boekje voor op je leestafel. Je koopt Lonely Planet Best in Travel voor €11,99.

Psst…check deze blog als je wilt weten wat dé trendbestemmingen van Lonely Planet voor 2017 zijn.

4. Atlas Obscura

De naam doet het al een beetje vermoeden; in dit reisboek lees je meer over de meest curieuze geheime plekken in de wereld. Van excentrieke bottenmusea in Italië tot een baobabboom in Zuid-Afrika die zo groot is dat er een boom-café in zit; in dit naslagwerk kom je de écht bijzondere plekken allemaal tegen. Hier koop je Atlas Obscura. Adviesprijs € 25,00.

5. Reisdagboek

Schrijf je liever zelf over je reiservaringen? Kies dan voor dit mooi vormgegeven aantekeningenboekje. Naast de mogelijkheid om je reisverhalen op te schrijven staan er ook ook handige tips in. Hier koop je dit Reisdagboek . Adviesprijs € 4,95.

Meer mooie reisboeken?

Afgelopen maanden lazen wij wel meer reisboeken. Wat dacht je van deze:

Het bucketlist boek: Wat staat er op jouw bucket list
♥ Wereldse kookboeken: Dat smaakt naar meer reizen
Wie niet reist is gek :Waarom reizen écht gelukkig maakt