reiscadeau - travelvibe

Wat wil jij het liefst cadeau krijgen? Wij geven wat suggesties voor een leuk en origineel reiscadeau om te geven of te krijgen! Van wereldse powerbank tot fijne koffer en van photowall tot zwarte wereldbol.

Wereldse powerbank

Ga je een dag op pad, op reis of naar een festival? Dan is een powerbank altijd handig. Deze powerbank met wereldkaart ziet er niet alleen heel leuk uit… Hij heeft ook nog een handige sleutelhanger. De powerbank heeft de capaciteit om een telefoon één keer volledig op te laden. Deze wereldse powerbank heb je voor € 14,95.
wereldse powerbank - Travelvibe

Family-proof: de Ultimate Travel Quiz

Wat weet jij van de wereld? Test het met dit boek vol reisgerelateerde vragen, variërend van makkelijk tot zeer pittig. Leuk om te spelen met vrienden of familie. De vragen kunnen gaan over geografie, food, cultuur, bezienswaardigheden, historie, wildlife of vervoer. Het Ultimate Travel Quiz Book van Lonely Planet is verkrijgbaar voor  € 11,50.

Ultimate Travel Quiz Lonely Planet - Travelvibe

Stijlvol: de Secrid ornament miniwallet

Wow, met deze Secrid ornament miniwallet heb je echt een mooie, functionele portemonnee in handen. De collectie is het resultaat van vakmanschap en verfijnd handwerk. Het leer is van de hoogste kwaliteit, gelooid onder goede werkomstandigheden, met zorg voor mens en milieu. Extra fijn aan Secrid is de ‘Cardprotector’ wat zorgt voor een veilige portemonnee. De mini-portemonnee biedt ruimte voor 6 passen, papiergeld, visitekaartjes, bonnetjes en een paar muntjes. Verkrijgbaar in roze en zwart voor € 54,95.

Secrid ornament miniwallet - Travelvibe

Magnetische wereldpuzzel

Wil je de koelkast pimpen? Dat kan perfect met deze magnetische puzzel met wereldkaart. De puzzel bestaat uit 100 stukjes en is dus magnetisch. De puzzel zit leuk verpakt in een tinnen doos. Het formaat van de puzzel is 33 cm x 23 cm. Dit reiscadeau hebben? Deze magnetische puzzel koop je voor € 12,95.
magnetische puzzel wereldkaart - travelvibe

Duffel en koffer in één

Wij stapten met deze Subterra Wheeled Duffel al eens aan boord van een tallship en dat beviel uitstekend. Het is de ideale mix tussen een koffer en een duffel met 75 liter opbergruimte. Inpakken en uitpakken kan in verschillende vakken. De duffel is gemaakt van duurzaam en waterbestendig nylon, ideaal bij alle weersomstandigheden. Onze bevindingen lees je hier. De Thule Duffel is in zwart en blauw te koop voor € 299,95.

Thule Duffel Travelvibe

Vrolijke nekkussens

Geen lange reis met vliegtuig, auto, bus of trein zonder nekkussen. Wat dacht je van deze vrolijke exemplaren? De nekkussens zijn lekker zacht en makkelijk op te bergen. De nekkussens kosten € 7,50 per stuk. PS: er zijn nog meer leuke reiscadeaus en accessoires in deze printjes.

nekkussens Hema - Travelvibe

Favoriete Instagramfoto’s aan de muur

Meer doen met jouw Instagramfoto’s? Maak dan een collage van jouw favorieten. Je kiest een materiaal (aluminium, plexiglas en glas), gewenste afmeting en stel online jouw ‘Instawall’ samen. Je hebt al een Instawall vanaf € 29

 

Instawall - instagramfotos aan de muur - Travevlibe

Neopulse Samsonite: sterke elegantie

Met de Neopulse collectie van Samsonite heb je een lichte en sterke koffer. Dit dankzij het gepatenteerde, zelfverstevigde ontwerp met extra hoekbescherming. De koffer is bovendien stijlvol en elegant. De bagage is goed opgeborgen, want het interieur is gevoerd en heeft tussenschotten en inpakriemen. Ook heeft de koffer vier wielen (altijd fijn!) en een TSA-cijferslot. Met 94 liter heb je aan ruimte in elk geval geen gebrek. Deze Samsonite Neopulse spinner is te koop voor € 299.

Neopulse Samsonite - Travelvibe

Stoere wereldbol in zwart

Deze wereldbol is gemaakt van aluminium en past prima in elk interieur. Een ideaal reiscadeau en handig als je zelf wat inspiratie op wilt doen voor je volgende trip. Deze wereldbol is te koop voor € 69.

wereldbol in zwart aluminium - Travelvibe

Welk reiscadeau staat op jouw wensenlijstje?