reiscadeaus tot € 25 - Travelvibe

Zoek jij een kerstcadeautje voor iemand die graag  of vaak op reis gaat? Travelvibe zocht mee en vond deze fijne reiscadeaus tot € 25.  Wat zullen ze mooi staan onder de kerstboom!

Kofferhoes kerstcadeau - Travelvibe

1. Dat is de mijne!

Reizen in stijl? Met deze kofferhoes val jij op, maar mis je ook nooit meer jouw koffer op de bagageband. De hoes ziet er niet alleen leuk uit, hij beschermt de koffer ook tegen beschadigingen. Deze stijlvolle kofferhoes kost € 24,50.

Notitiboek als cadeautip voor reizigers - Travelvibe

2. Niets vergeten?

Dit notitieboek van A5-formaat is versierd met een getekende print van een wereldkaart. In het boekje vind je gelinieerd papier, maar ook een pen en een handig opbergvakje voor losse spulletjes. Het notitieboek is te sluiten met een blauw elastiek. Dit werelds notitieboek is te koop voor € 19,95.

hamamdoek op reis - travelvibe

3. Vrolijke omslag

Sauna, weekendje weg of trip naar zee? Waar je ook naar toe gaat… Een fraaie hamamdoek komt altijd van pas. Deze is heerlijk zacht én van goede kwaliteit. Lekker praktisch; hamamdoeken zijn licht in gewicht en drogen snel weer op. Deze vrolijk gestreepte hamamdoek is verkrijgbaar voor € 20,95

paspoorthoes leer wereldkaart - travelvibe

4. Chique paspoortcontrole

De paspoortcontrole wordt een feest met dit luxe leren paspoorthoesje van ontwerpster Sas de Vries. Het hoesje heeft  ruimte voor een paspoort, vaccinatiepaspoort, (bank)pasjes, geld en tickets. Op de voorkant is heel subtiel een wereldkaart geprint. Dit leren paspoorthoesje mét wereldkaart is verkrijgbaar in zwart of bruin voor € 27,95.

wereldkaart lampjes Travelvibe

5. Werelds licht

Donkere dagen of zomers tuinfeest? Met deze 10 papieren bollampjes mét vintage wereldkaartprint wordt het sowieso een feestje. Je koopt deze gezellige wereldbollen feestslinger voor € 22,50.

Meer reiscadeaus tot € 25?

Deze reiscadeautjes maken ons blij. Heb je een lager budget? Check dan nog even onze cadeautjes tot € 10.

Nog een paar ideeën nodig? Wij tippen ook:
♥ Stijlvolle wereldkaarten van IKEA of HEMA
♥ Een stoere Stadsplattegrond
♥ Wereldse sieraden
Travelgadgets in zwart-wit

Werelds dekbed Hema - Travelvibe
Kunst in kaart, stadsplattegrond - Travelvibe
wereldse sieraden - travelvibe
travel notebook - travelvibe