Reisfotografie van Travelvibe favorieten 2017 - Travelvibe

Elk jaar delen we onze en jullie favoriete reisfoto’s die we hebben geplaatst op ons Instagram-account. Daar vind je een mooie verzameling reisfotografie van Travelvibe. Dit jaar zien we in het ‘Best Nine’-overzicht onze reisfoto’s van onder meer Noorwegen, Sardinië, Rheinhessen, Nederland en Frankrijk. Reis je nog een keer met ons mee?

Reisfotografie favorieten van 2017 - Travelvibe

Citytrip Tromsø Noorwegen – januari

Tijdens een winterse citytrip naar Tromsø, stond ook een Noorderlicht-excursie op het programma. Helaas, niet meer gespot dan deze zachtgroene waas…

Zomervakantie Sardinië – augustus

Yvon reisde deze zomer af naar Corsica, Laura naar Sardinië. Deze foto is genomen in een baai op Sardinië. Nieuwsgierig naar het verschil tussen de eilanden? Wij hebben het op een rijtje gezet in dit reisblog over Corsica en Sardinië.

Wijnregio Rheinhessen – juli

Fietsen door de wijnvelden van Rheinhessen in Duitsland… Dat deden wij tijdens een tripje in juli. We verkenden Mainz, Ingelheim en Bingen en proefden van de fijnste wijnen. We maakten een uitgebreid fotoverslag van onze Rheinhessen-trip, maar deze foto bij Ingelheim was toch wel favoriet.

Wintersport in Geilo, Noorwegen – april

De perfecte wintersport? Die beleefden wij afgelopen jaar in Geilo, Noorwegen. Wát een fijne pistes, wat een mooie natuur en wat een mogelijkheden naast het skiën… Maar liefst twee instagram-posts haalden de ‘BestNine’. Wil je meer zien? Check dan het fotoverslag van deze Noorse wintersportreis.

Strand en Tulpenvelden in Noordwijk – april

National Geographic publiceerde ook dit jaar de lijst ‘Best beaches of the World’. Noordwijk werd daarbij genoemd als het beste strand van Nederland en nam wereldwijd plaats 12 (!) in. Ook wij vinden Noordwijk altijd ok en maakten er dit jaar maar liefst twee favoriete instagram-posts; één van de oer-Hollandse tulpenvelden en één op het strand.

Suppen in de Friese Wouden – augustus

In augustus brachten we een bezoek aan de Friese Wouden. Een verrassende regio, waar je terecht kunt bij originele accommodaties en fijne restaurants, maar ook goed kunt wandelen, varen en fietsen. Yvon verkende de Leyen met een SUP en dat leverde dit fijne plaatje op.

Wintersport in de Franse Alpen

Deze foto gaat al wat verder terug dan 2017. Deze foto van Laura is gemaakt op 3.600 meter hoogte op de gletsjerpiste van Les 2 Alpes in Frankrijk. Les 2 Alpes is typisch zo’n wintersportbestemming waar je voor een weekend naar toe kunt reizen. Deze foto is tijdens zo’n weekend gemaakt en daarom gebruikt voor een artikel over een weekend op wintersport. Het plaatje bleek ook dit jaar weer een favoriet te zijn.

Meer reisfotografie van Travelvibe?

Check onze maandelijkse posts over instagram-favorieten of lees meer over reisfotografie op Travelvibe.