samenwerking met BookDinners | Travelvibe-2

Ken je BookDinners al? Het is hét sociale restaurantplatform van Nederland. BookDinners is ontwikkeld door Arjan van de Pol, eigenaar van diverse horecagelegenheden en Danielle Wallet. Op de site ontdek je de leukste food hotspots van het land. Travelvibe start een samenwerking met dit nieuwe platform. Restaurants waar we over schreven, die ook zijn aangesloten bij BookDinners, kun je daarom vanaf nu direct boeken op onze website. 

Hoe vind je een restaurant bij BookDinners?

BookDinners werkt op dezelfde manier als een gesprekje met vrienden. Je zoekt er op locatie, eetmoment, keuken en type restaurant. Zo krijg je de meest relevante zoekresultaten en is het makkelijk het perfecte food adresje te vinden.

Persoonlijke online restaurantgids

Ook handig: je favoriete restaurants of de restaurants die je nog wilt bezoeken, kun je direct opslaan in lijstjes in je persoonlijke profiel. Aan de hand daarvan tipt BookDinners je nog meer leuke nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je eigen online restaurantgids.

Samenwerking Bookdinners|

Inspiratie van vrienden & blogs

Heb je nog meer inspiratie nodig? Volg dan je vrienden en hun lijstjes op BookDinners. Zij kunnen jouw lijstjes ook inzien. Daarnaast werkt BookDinners ook nog met allerlei blogs waaronder Travelvibe. Op BookDinners tippen zij je de leukste en meest unieke restaurants van Nederland.

Over de samenwerking met BookDinners

Laura en Yvon, oprichters van Travelvibe: “Het vinden van hét perfecte foodadresje vinden we op onze trips altijd erg belangrijk. BookDinners helpt je precies daarbij. Bovendien hoeven de restaurants die zich aansluiten bij BookDinners geen torenhoge commissie te betalen. Hierdoor blijft er meer budget beschikbaar voor de kwaliteit van het eten en voor de restaurants zelf. Wij ondersteunen dit sympathieke initiatief en daarom starten wij graag een samenwerking met BookDinners.”

Travelvibe op BookDinners

Ontdek hier het profiel van Travelvibe op de site van BookDinners

BookDinners

BookDinners is opgericht door Arjan van de Pol, eigenaar van diverse horecagelegenheden en Danielle Wallet. Het doel van BookDinners is gasten op een eerlijke manier te laten kiezen voor een restaurant zonder dat het restaurant per reservering een commissie hoeft te betalen. Hiermee wordt een einde gemaakt aan de trend waarbij andere platformen  steeds hogere commissies vragen voor een boeking. Samen met Koninklijke Horeca Nederland als partner is BookDinners daarom de website van, voor en door restaurants.

Meer Travelvibe nieuws

Travelvibe informeert je graag over de laatste reistrends: