Sinterklaascadeautjes | travelvibe

Heb jij inspiratie voor sinterklaascadeautjes nodig? Wat dacht je van een schitterend fotoboek van National Geographic over de mooiste plekken op aarde of een hippe eenhoorn powerbank om je smartphone mee op te laden tijdens het reizen?  Wij speurden de leukste webshops van Nederland voor je af en tippen je 5 travel must haves:

1.   LOMO instant camera

Een paar foto’s van je laatste reis staan altijd leuk op je prikbord. Met deze retro instant camera van LOMO maak je weer ouderwets foto’s met een filmrolletje. De camera wordt geleverd met kleurenfilters en extra kaarten met fotografie tips & tricks. Dus je kunt er al je creativiteit in kwijt. Koop het miniprintertje erbij en hang je prikbord vol met je mooiste reisplaatjes! De LOMO Instant Camera is verkrijgbaar voor €109,95.

2.  Werelds fotoboek

In dit boek laat National Geographic je de 50 meest ongerepte, ruige en mooie plekken op aarde zien. Denk aan indrukwekkende bossen, afgelegen valleien en adembenemende bergketens. Zoals je van National Geographic mag verwachten, zijn alle foto’s gemaakt door wereldberoemde fotografen. Daarom zijn ze van topkwaliteit. Dit pareltje leg je dus graag op je koffietafel. Je koopt Wereldplekken voor € 29,99.

3.  Fotoverdubbelaar

Klik dit groothoeklensje op je smartphone en je verdubbelt het gezichtsveld van je camera. Heel fijn als je met een grote groep op reis bent en die wilt fotograferen. Of gebruik deze gadget om nog mooiere landschapsfoto’s te maken. Dit handige fotolensje past op vrijwel elke smartphone en is verkrijgbaar voor €30,00.

4. Wereldkaart van Kurk

Ben jij een echte reiziger? Markeer dan alle landen waar je ooit geweest bent op deze wereldkaart. Of nog leuker, pin de landen die op je reisbucket list voor 2018 staan, alvast op deze kaart. Je koopt deze wereldkaart van kurk voor €24,95.    

5. Eenhoorn power

Een powerbank waarmee je je smartphone snel op kunt laden,  is onmisbaar op reis. Kies dan voor dit vrolijke exemplaar in de vorm van een eenhoorn. Zo zit  je onderweg nooit meer met een lege telefoon. Je koopt deze hippe eenhoorn powerbank voor €34,95.

Meer cadeautjes voor reizigers?

Check deze cadeautjes voor reisfanaten of ontdek deze  reiscadeaus voor onder de kerstboom