Thule GoPack Set | Travelvibe

Het merk Thule staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn wij al jaren fan. Zo gingen we al eens op reis met de Thule skirugzak en een Thule Reis Duffel. Nu hebben we weer iets nieuws ontdekt: de Thule GoPack, een handige tassenset waarmee je je dakkoffer efficiënt indeelt Wij namen deze vier tassen een weekje mee op wintersport.

Thule tassen Volvo| Travelvibe

Waarom deze tassenset?

Als je een paar keer de wanhopige blik van je partner hebt gezien bij het inpakken van de wintersportspullen voor een gezin met drie kinderen, dan weet je dat slim inpakken met zoveel spullen een must is. Gelukkig heeft Thule met de GoPack set goed nagedacht over efficiënt inpakken. Daarom nemen wij deze set graag mee op reis.

Labels

Het eerste dat ons opvalt, zijn de handige labels op de tassen. Hier kun je bijvoorbeeld de naam van de items die erin zitten opschrijven of je geeft elk kind een eigen tas. Zo voorkom je het openritsen van vier verschillende tassen voor je het juiste item te pakken hebt. Wij kiezen voor een tas per kind en laten ze hun eigen tassen de accommodatie in sjouwen.

Perfecte afmetingen

Ander heel handig puntje van deze set is dat de tassen exact even breed zijn als onze Thule-dakkoffer. Als we de tassen dus horizontaal boven op onze ski’s stapelen, laten we geen ruimte onbenut en krijgen we toch onze dakkoffer nog dicht. Efficiënter kun je niet inpakken.

Wat ons ook bij deze set weer opvalt, is dat de kwaliteit van de tassen bij Thule altijd prima is. Dat geldt ook voor deze set. Ze zijn gemaakt van stevig, kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ze dragen makkelijk en de stevige ritsen en fijne vakken aan de zijkanten maken ze erg handig in gebruik. Kortom, wij kunnen ook deze GoPack set van Thule weer van harte aanbevelen.

thule tas auto| Travelvibe-2

Waarom kiezen voor de GoPack set:

  • Makkelijk open te ritsen tassen met grote, brede openingen
  • Na gebruik vouw je hem plat op en leg je hem zo weer op zolder
  • Gevoerde handgrepen en handige schouderriem zodat je hem lekker makkelijk draagt
  • Handige labels waar je de inhoud op kunt schrijven
  • Fijne kleine opbergvakken aan beide zijkanten van de tas voor kleine spulletjes.

Meer uitleg over de Thule Go Pack?

Check deze video:

Facts Thule GoPack Set:

Wil je weten of deze tassenset ook iets voor jou is? Dan heb ik de specificaties in afmeting, gewicht en inhoud even op een rijtje gezet:

Materiaal 600D Ripstop Polyester
Inhoud 60 L
Maten 73 L x 38 B x 31 H cm
Gewicht 0.8 kg

Zelf een GoPack set kopen?

Je koopt deze Thule GoPack set onder meer bij de Dakkofferspecialist.nl en via de website van Thule. De Adviesprijs is 197 euro.