Slapen in een vuurtoren op La Palma - Travelvibe

Slapen in een vuurtoren is uniek en niet op veel locaties mogelijk. Op La Palma kunnen gasten vanaf nu verblijven in een 152 jaar oude vuurtoren die nog steeds in gebruik is. De karakteristieke ‘Faro Punta Cumplida’ is gebouwd bovenop de klippen van de gelijknamige Punta Complida. Lees meer over slapen in een vuurtoren op La Palma…

Vuurtoren hotel La Palma - Travelvibe

Geen massatoerisme, wel rust en natuur

De oude vuurtoren past perfect bij het authentieke La Palma, La Isla Bonita. Dit Canarische eiland kent dan ook geen massatoerisme. Het is vooral een plek waar je in de natuur tot rust komt. Daarom de ideale locatie  voor de eerste vuurtoren-accommodatie. De Faro Punta Complida in Barlovento is een heus lokaal icoon, en sinds het voorjaar van 2019 geopend als vakantieadres.

De mooiste infinitypool ter wereld

De vuurtoren telt drie suites, elk met een spectaculair uitzicht. Zelfs vanuit het bed kijk je uit op de Atlantische Oceaan. Elke suite beschikt over een keuken. Indien gewenst verzorgt de conciërge van de vuurtoren een ontbijt of kun je een diner bij kaarslicht reserveren in een lokaal restaurant. Met 158 traptreden bereik je de top van de toren (34 meter hoog) en naar de Sky High Mini Bar waar je geniet van een aperitief én van een panoramisch uitzicht over de oceaan, bananenplantages en groene bergtoppen. De bijbehorende infitity pool behoort waarschijnlijk tot de mooiste ter wereld.

La Palma - Slapen in een vuurtoren - Travelvibe

Wat is er te zien en doen op La Palma?

Het Groene Eiland La Palma – la isla verde – is een geliefde bestemming bij natuurvrienden, wandelaars en vooral bij rustzoekers. Op La Palma geniet je ongestoord van de adembenemende landschappen, vulkanen, nevelwouden, baaien en zwarte lavastranden. Bij een vakantiebestemming als deze hoort een passende accommodatie. Bijzondere accommodaties vind je genoeg op La Palma.

Lees ook: 
De meest fotogenieke plekken op La Palma
De mooiste wandelroutes op La Palma

Ook slapen op La Palma? Boek hier jouw accommodatie op La Palma.