slapen op het strand

Voetjes in het zand, ‘s avonds met ‘n glaasje wijn naar de zonsondergang kijken, in slaap vallen bij het rustgevende ruisen van de zee en kinderen die zich de hele dag vermaken met ‘n schep, emmer en golven. Slapen op het strand in een strandhuisje is hot. Travelvibe ging op zoek naar de ‘must sleep’ strandhuisjes aan de Nederlandse kust en deelt onze top 5 strandhuisjes.

slapen op het strand

1. Strandhuisje Groede 

Op nummer 1 in onze lijst staan deze strandhuisjes aan het strand van Groede in Zeeland. Gigantische ramen waardoor je nog beter kunt genieten van het uitzicht. Stoer ingericht met natuurlijke materialen en rustig gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland. Als je een nachtje wilt slapen op het strand is dit dé plek wat Travelvibe betreft. Hier boek je dit strandhuisje in Groede.

slapen op het strand

2. Strandhuisje Kijkduin

We weten niet welke interieurstylist hier aan het werk is geweest, maar onze complimenten voor de fijne beach look in deze Haagse strandhuisjes bij Kijkduin in Zuid-Holland. Ook de ligging van deze huisjes vlakbij Den Haag is perfect. Ze zijn mega populair dus wees er snel bij als je deze zomer nog in één van deze huisjes wilt overnachten. Zo boek je dit strandhuisje in Kijkduin.

slapen op het strand

3. Strandhuisje Hoek van Holland 

Op het strand van Hoek van Holland in Zuid-Holland vind je 20 spiksplinternieuwe strandhuisjes. En Landal zou Landal niet zijn als deze huisjes niet van alle gemakken waren voorzien. Geniet van het uitzicht op de indrukwekkende schepen op de Nieuwe Waterweg, bezoek Rotterdam of ga cultuursnuiven in Delft. De strandhuisjes op het strand van Hoek van Holland laten je genieten van Hollands glorie op zijn best. Hier boek je een strandhuisje in Hoek van Holland.

slapen op het strand

4. Strandhuisje Katwijk aan Zee

Oh oh die veranda van deze strandhuisjes aan het strand van Katwijk aan Zee; daar zouden wij zo graag aan een glaasje wijn willen nippen. Verder vallen we voor de stoere steigerhouten inrichting van deze huisjes en de gedachte aan een klein, maar gezellig visserdorp als Katwijk aan de andere kant van de duinen. Hier boek je dit strandhuisje in Katwijk aan Zee.

slapen op het strand

5. Strandhuisje Vlissingen

Dit strandhuisje tussen Dishoek en Vlissingen in Zeeland steelt direct ons hart. De fijne inrichting, rustige ligging en de nabijheid van gezellige badplaatsen als Breskens, Cadzand Bad en chique Knokke zorgt ervoor dat wij hier direct een weekend heen willen. Hier boek je dit strandhuisje bij Vlissingen.

Lijkt Slapen op het strand jou ook wel wat?

Of ken jij een strandhuisje in Nederland dat absoluut thuishoort in dit lijstje, laat het ons weten via info@travelvibe.nl! Meer slapen op bijzondere plaatsen? Wat dacht je van slapen in een boomhut  of slapen in het bos ?

Boek zelf een huisje of accommodatie aan het strand!