stadsplattegrond - kunst in kaart - travelvibe

We hebben wederom een hele coole travel musthave voor in huis gespot! We ontdekten Kunst in kaart, waar je ’n hele stoere stadsplattegrond voor aan de muur in huis of op kantoor kunt bestellen.

Met in het aanbod 100 citymaps in 21 verschillende stijlen en 6 formaten móet er wel wat van jouw smaak tussen zitten. De kaarten zijn tot in detail getekend, zodat je zelfs jouw straat op de kaart terug kunt vinden. Je kunt kiezen uit de volgende maps:

stadsplattegrond Rotterdam - Travelvibe

   Kunst in kaart ‘City Map’ – Plattegrond van Rotterdam

City Maps: Stoere stadsplattegrond van jouw favo stad

De City Maps stadsplattegronden passen eigenlijk in elk interieur. En dankzij de interieurfoto’s op de site, kun jij de kaart al helemaal aan jouw muur voorstellen. De kaarten hebben een effen ondergrondkleur en een krachtig lettertype. Je kunt alleen al kiezen uit meer dan 60 Nederlandse steden, van Delfzijl tot Zierikzee en van Drachten tot Maastricht. (jaja, Wageningen zit er ook bij :-)). Daarnaast vind je nog eens tientallen steden uit onder meer België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, maar ook steden in Australië, de Verenigde Staten en China. Onze favorieten? De citymaps met de gouden opdruk en die met de donkerblauwe ondergrond. Echt heel mooi! En voor op het toilet heb ik de witte achtergrond met zwarte opdruk van favo destination Vlieland al in de bestelling…

stadsplattegrond aan de muur-travelvibe

   Kunst in kaart ‘City Map’ van een eiland – Plattegrond van het Zeeuwse Goeree Overflakkee 

Mosaic Maps: arty stadsplattegrond mét kleur

Heb je liever wat meer kleur aan de wand of een meer ‘arty’ citymap? Dan zijn de Mosaic Maps vast meer jouw ding. Ook hier vind je meer dan 30 steden waar je standaard uit kunt kiezen. Staat jouw stad er niet bij? Op verzoek wordt ook die stad tot een kunstwerk omgetoverd. Wanneer je een stad selecteert, kun je kiezen uit een aantal kleurcombinaties met toepasselijke namen als autumn, summer, urban en retro.

Rotterdam-stadsplattegrond - travelvibe

   Kunst in kaart ‘Mosaic Map’ – Plattegrond Rotterdam

Special Maps & Frames

Ben jij een liefhebber van de Tour de France of Elfstedentocht? Kijk dan ook even bij de Special Maps. Liever een wereldkaart aan de muur? Ook dat is mogelijk. En… heel easy, de lijst om de kaart bestel je meteen mee via de site. Dit kunnen ‘standaard’ zwarte of witte frames zijn, maar ook hippe, houten posterhangers. Ook handig, binnen Nederland worden de kaarten gratis bezorgd!

stadsplattegrond Breda - Travelvibe

Kunst in Kaart-Facts:

★ Verkrijgbaar formaat:
A4, A3, A2, A1, B1 en B2

★ Prijs:
€ 19,95 – € 49,95

Ook een Kunst in Kaart kopen? Check hier de website van Kunst in Kaart.

Wie is ‘Kunst in kaart’?

Kunst in Kaart is opgericht door Jorick van Raalten. Kaarten worden volgens hem niet meer enkel gebruikt voor het vinden van de juiste weg, maar ook steeds meer als decoratie (kunst) aan de muur. Door de technologische ontwikkelingen in de plaatsbepaling, Open Data en het programmeerbare web, is de cartografie de laatste jaren gaan bloeien.
Hoe is hij op het idee gekomen? “De combinatie van mijn kennis op het gebied van cartografie en vormgeving bieden vele mogelijkheden binnen de huidige markt. Na het volgen van de Minor ‘Editorial Media Design’, ben ik mij verder gaan verdiepen in het visualiseren van geografische data.”

Larissa is de winnares van een Kunst in kaart-citymap!

Van Kunst in Kaart mochten wij een citymap op A3-formaat weggeven. Wát hebben we veel reacties ontvangen, dank jullie wel! Samen met Jorick hebben wij Larissa als winnares gekozen. Zij stuurde ons de volgende inzending:

TOF! Ongelofelijk leuke actie, ook echt een origineel cadeau. Ik woon al 22 jaar in Amersfoort en 15 maart start mijn eerste officiële baan als HBO-Verpleegkundige in het Meander ziekenhuis. Ik zou dan ook heel graag ‘Amersfoort – Gold’ winnen. Waar ik dan ook in de toekomst mag wonen, binnenland of misschien wel buitenland… zo heb ik altijd mijn geboortestad bij me. NEW CHAPTER IN LIFE, NEW ART ON THE WALL.

Hopen op dit mooie kunstwerk!

‘Cities are … distinguished by the catastrophic forms they presuppose and which are a vital part of their essential charm.’ -Jean Baudrillard.

Kunst in kaart, stadsplattegrond - Travelvibe