handbagagekoffers Travelvibe

Reis je graag een beetje stijlvol? Wij speurden het internet voor je af naar de meest hippe handbagage koffers van 2018. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zuurstokroze koffer met ijsjes of een vrolijke koffer met lentebloesems? Ontdek ze alle vijf

1. Een schild als inspiratie

Het schild van de karetschildpad inspireerde SuitSuit bij het ontwerp van de nieuwe turtle collectie. Net als het schild van een echte schildpad kunnen deze koffers tegen een stootje en gaan ze jaren mee. En wist je dat het schild van een schildpad altijd bestaat uit dertien vakken? Groot of klein. De nieuwe lijn van SuitSuit heeft ook altijd dertien vakken. Wij vielen voor deze knalroze variant ‘Shocking Pink’. Liever een ander kleurtje? De koffers zijn beschikbaar in veertien verschillende kleuren, waaronder Melon, Ocean Blue, Fiery Red en Pink Lady. De SuitSuit Caretta handbagage koffer koop je voor €59,99.

2.  Altijd met een lentegevoel op reis

Is het geen beauty deze sterke, lichtgewicht handbagagekoffer van CarryOn? Wij waren direct verliefd op deze koffer waarmee je áltijd met een lentegevoel op vakantie gaat. Hij is gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat en bestaat uit een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen, extra opbergvakjes en een volledige afsluitbare rits. Ook handig is het cijferslot op deze koffer zodat je spullen veilig opgeborgen zijn. Je koopt de handbagage koffer bloesem voor €79,90.

3. Voorpret in koffervorm

Het vrolijk merk BHPPY (Be Happy) richt zich op vakantiegangers die op zoek zijn naar een vrolijke, originele en betaalbare koffer. Vakantiekriebels krijgen we zeker als we deze koffer met vrolijke zuurstokroze ijsjes zien. Dat je deze koffer er op de bagageband ook direct tussenuit pikt, spreekt voor zich. Je koopt deze BHPPY handbagage koffer voor €69,95.

4.Tropisch printje van de HEMA

Doe ons maar een pina colada met ijs, denken we als we deze lichtblauwe lichtgewicht koffer met tropisch printje van de HEMA spotten. De koffer is gemaakt van topkwaliteit ABS polycarbonaat. Verder bevat de koffer alle essentials voor een goede koffer zoals elastische banden om de bagage goed op z’n plek te houden, een afsluitbaar ritsvak en een combinatieslot. Grappig: de voering van deze koffer heeft een rookworst-print! Deze lichtblauwe design koffer van de HEMA is verkrijgbaar voor €45.

5. Nooit meer teveel inpakken

Je bent klaar met inpakken en je denkt dat je koffer nog lang niet vol is. Dus stop je er nog lekker wat extra zomerjurkjes en schoenen bij. Helaas blijkt dan bij het inchecken op het vliegveld dat je toch te veel hebt meegenomen en kun je flink bijbetalen. Herkenbaar? Kies dan voor deze Princess Traveller San Francisco handbagagekoffer met ingebouwde weegschaal. Op ieder gewenst moment kun je het aantal kilo’s aflezen. Als dat geen relaxed inchecken wordt, weten wij het ook niet meer. Je koopt deze handige Princess Traveller San Francisco handbagage koffer voor €79,99.

Meer stijlvolle reiskoffers?

Lees dan deze blog over de Fifties kofferlijn van SuitSuit of kies voor deze hippe koffer met een deukje.