Scheurkalender 2019

Leuk en origineel om te geven, maar ook altijd fijn om te krijgen: een scheurkalender! Leer een nieuwe taal, ontdek 365 dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2019 of geniet dagelijks van de allermooiste foto’s van mensen, dieren of landschappen. Travelvibe tipt je vandaag de drie leukste (reis!) scheurkalenders van het komend jaar:

1. Living Language is meer dan een taal scheurkalender

‘Door elke dag een nieuwe zin in een andere taal te leren, bouw je stap voor stap een enorme woordenschat op’. Met deze wijsheid brengt taalinstituut Living Language elk jaar een taal scheurkalender uit in het Frans, Spaans, Italiaans en Duits. Elke dag vind je een nieuwe uitdrukking of veelgebruikte zin, vertaald vanuit het Engels. In de kalender zijn ook de fonetische uitspraken opgenomen en krijg je meer info over de cultuur van het land. Deze taal scheurkalender is verkrijgbaar vanaf € 12,99. Hier bestel je de Living Language Scheurkalender

Vind je een zinnetje per dag met je scheurkalender niet genoeg? Living Language verkoopt ook online cursussen en heeft een eigen app waarmee je een nieuwe taal snel onder de knie krijgt. Voor meer info, check de site van Living Language.

Living language 2019
Franse taal dagelijks

 2. Bucketlist 2019 scheurkalender

STOP DREAMING, START DOING! Met deze en andere quotes zet de bucketlist scheurkalender je aan het werk met 365 dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2019! Dus ga jij in 2019 pootje baden in een fontein, een droomreis maken naar een verre bestemming of gewoon op safari in je eigen stad? De bucketlist kalender daagt je uit van 2019 een super actief jaar te maken. Je koopt de Bucketlist scheurkalender voor € 14,99.

Bucket list 2019
Bucketlist 2018

3. National Geographic Scheurkalender 2019

Het is weer écht genieten met deze scheurkalender van National Geographic voor 2019. Elke dag weer kun je de foto’s van dieren, mensen en landschappen bewonderen van de beste fotografen ter wereld. Ook handig: er wordt een steun bijgeleverd zodat de kalender ook rechtop kan staan. Je koopt de National Geographic Scheurkalender voor 14,99.

National geographic scheurkalender

Meer leuke lifestyle items van Travelvibe?

Als we niet aan het reizen zijn, proberen we onze travel lifestyle ook zo veel mogelijk in ons interieur terug te laten komen. Ontdek hier meer Travelvibe tips voor een werelds interieur.