telefoon gadgets voor je volgende vakantie

 Je kunt je telefoon op reis voor van alles gebruiken. Van het reserveren van hotels en vluchten tot navigeren en het vastleggen van je vakantieherinneringen met je camera. Wil je van je telefoon een nog betere reisgenoot maken?  Check dan deze 4 tips met handige telefoonaccessoires voor op reis.

Een goede powerbank

Een powerbank is een absolute noodzaak op reis, vooral als je afhankelijk bent van je smartphone voor kaarten, camera’s en andere batterijvretende activiteiten. Er zijn verschillende powerbanks op de markt, dus kies er een die licht en gemakkelijk in te pakken is. Daarnaast raden we je een powerbank aan van minimaal 10 tot 20.000 mAh, Hier kun je jouw telefoon gerust 2 tot soms wel 3 keer mee opladen.

Een universele reisadapter

Als je internationaal reist, is een universele reisadapter een must-have. Met deze gadget kun je je apparaten in elk land opladen. Een goede tip is dan de reisadapter van Anker. Deze wordt geleverd met vijf verschillende stekkers en geschikt is voor meer dan 150 landen. Kortom, je kunt er dus bijna overal ter wereld mee uit de voeten.

Een (waterbestendig) telefoonhoesje

Je telefoon is een van je duurdere bezittingen tijdens je reis. Dus het is belangrijk om hem goed te beschermen tijdens het reizen. Een goed telefoonhoesje beschermt je telefoon niet alleen tegen vallen en krassen, maar ook tegen water.

Een screen- en cameraprotector

Naast een goed telefoonhoesje is een screen en een camera protector tegenwoordig ook geen overbodige luxe. Bij de nieuwste telefoons zoals de iPhone 14 en de Google Pixel 7 zijn de camera’s zo groot geworden dat het verstandig is om ook een cameraprotector aan te schaffen.

Gadgets maken je reis beter

Tegenwoordig hoef je je smartphone niet meer thuis te laten als je op vakantie gaat, er zijn namelijk genoeg gadgets die je reis nog beter kunnen maken. Van powerbanks en universele reisadapters tot telefoonhoesjes, er is voor elke reiziger wel een gadget te vinden. Dus voordat je op je volgende avontuur vertrekt, zorg ervoor dat je enkele of al deze essentiële gadgets meeneemt!