Handige Thule skischoenen rugtas-travelvibe

Wanneer je op wintersport gaat met het vliegtuig, de trein of met de bus, is een fijne skischoenentas een must. Niet alleen om de skischoenen netjes en veilig op te bergen, maar ook om deze zware boots een beetje comfortabel te kunnen dragen. Onlangs gingen wij met het vliegtuig en de trein op wintersport naar Noorwegen en namen de Thule ‘RoundTrip’ Ski Boot Backpack mee. Wat ons betreft is deze Thule skischoenen rugtas een aanrader…

Thule RoundTrip Boot Backpack Ski boot bag Red - Travelvibe
Thule RoundTrip Boot Backpack Ski boot bag Black - Travelvibe
Thule RoundTrip Boot Backpack Ski boot bag Blue - Travelvibe

Op de achterzijde van de rugtas zit een rits voor het opbergvak van de skischoenen. Handig is de flap ervan die je ook kunt gebruiken als matje om je schoenen om te wisselen. In het stuk stof onder de zolen, zitten gaatjes om smeltende sneeuw te laten weglopen. De tas is gemaakt van sterke materialen, maar ondanks dat, wel licht in gewicht. Je draagt de tas als een rugtas met twee schouderbanden en kan bij echt zware belading ook een borstbandje dichtklikken voor extra draagcomfort.

Berg je goggle veilig op

Naast je skischoenen, heeft deze rugzak ook genoeg plek voor andere spullen. Heel handig vinden wij het vakje bovenin. Dit is van steviger materiaal en daarom een veilig opbergplekje voor onze goggle en zonnebril. Aan beide zijkanten en de voorzijde vind je ruime vakken voor handschoenen, mutsen, sjaals en andere items die je tijdens de reis graag bij de hand hebt. Zelfs je skibroek zou hier inpassen. En wil je de tas echt optimaal benutten, dan kun je zelfs je helm nog kwijt.

Thule RoundTrip Backpack goggle - Travelvibe
Thule skischoenen rugtas met helm

De facts: Thule RoundTrip Boot Backpack

Maten 33 x 37 x 49 cm
Gewicht 1.14 kg
Inhoud 57 l
Kleur Zwart, blauw of rood
Handige Thule rugtas voor skischoenen - Travelvibe
Praktische Thule skiboot rugtas - Travelvibe

Pluspunten van deze Thule skiboot bag:

Ook zo’n praktisch Thule skischoenen rugtas?

Meer productinfo vind je op Thule.com, online kopen kan o.a. bij Bever.