In deze tijd van het jaar, beginnen we hier toch al langzaam na te denken over de naderende decembermaand en de cadeautjes die we straks in schoenen stoppen of onder de kerstboom gaan leggen. Gelukkig is daar altijd de good old HEMA waar we terecht kunnen voor handige reiscadeautjes. Wij maakten er een rondje en delen hierbij alvast onze selectie van vijf handige reisitems waar je je geliefden in de decembermaand blij mee kunt maken.

1. Een notitieboekje

Heb je tijdens je drukke leven thuis geen tijd om je gedachten op papier te zetten? Neem dan dit handige notitieboek lekker mee op je volgende trip. Je kunt kiezen uit genoeg kleurige modelletjes zodat er altijd wel eentje bijzit die niet missstaat in jouw koffer.

2. Stoere duffelbag

Deze duffelbag van de HEMA lijkt ons perfect geschikt voor een weekendje weg of voor een avondje sporten. Deze topper is stevig en slijtvast, zodat hij heel wat tripjes mee kan. En heb je de tas niet nodig, dan kun je hem eenvoudig opvouwen tot een klein pakketje. Handig toch!

3. Reisset voor je persoonlijke verzorging

Als je maar een weekendje weggaat, is het superfijn als je niet al die grote verpakkingen mee hoeft te nemen voor je persoonlijke verzorging. En als je gaat vliegen, mag je sowieso maar een zeer beperkte hoeveelheid vloeistoffen bij je hebben. Daarvoor is deze reisset een perfecte oplossing. De bijgeleverde stickers zorgen er voor dat je niet per ongeluk je shampoo als make-up remover gebruikt.

4. Bagage organizers

Altijd chaos in je koffer? Dan zijn deze bagage organizers een absolute must have voor jou. Stop er bijvoorbeeld je sokken en ondergoed in, zodat je tijdens je trip je nooit meer op zoek hoeft. Dankzij de handige draaghengsels aan de bovenkant kun je ze eventueel ophangen in je hotelkamer. Hoe organized ben je dan!

5. Eigen kussen mee

Heb je last van allergieën of huisstofmijt, dan heb je thuis vast een speciaal hypo allergeen kussen. Nu stop je die niet zo makkelijk in je koffer, maar wist je dat als je een kussensloop van huis mee neemt, het ook al heel veel scheelt? Dat voorkomt weer een hoop genies en gesnotter tijdens je trip.

Meer handige reistips van Travelvibe?

Bij Travelvibe geven we je graag praktisch advies voor al jouw reizen: