romantisch weekend

Gezellig samen met je partner een romantisch weekendje weg, wie wil dat nou niet? Nederland leent zich uitstekend voor een romantische overnachting. Hoe leuk is het dan om een villa in Nederland huren en je partner te verrassen door hem of haar mee te nemen naar een mooie plek? Of misschien vinden jullie het juist wel leuk om samen van de voorpret te genieten terwijl jullie op zoek gaan naar de ideale bestemming voor jullie twee. Wat het plan ook is, met deze vier tips voor romantisch overnachten wordt het een vakantie om nooit te vergeten!

Verras elkaar de hele vakantie lang

Ook als jullie samen hebben besloten waar en wanneer jullie een paar dagen weg gaan, blijft er nog steeds genoeg ruimte over om elkaar te verrassen. Wat dacht je ervan om geen klein huisje, maar juist een van de grote vakantiehuizen die Nederland rijk is te huren en van elk vertrek een themakamer te maken? Jij neemt de ene helft van de kamers en je partner de andere. Het doel is om elkaar te verrassen met het thema. Een romantische kamer vol rozenblaadjes en kaarsjes is een idee, maar je kunt ook spelletjes als thema nemen, of een escaperoom inrichten. Op die manier leren jullie elkaar nog beter kennen en kunnen jullie heel veel tijd samen doorbrengen. 

Lekker luxe

Zijn jij en je geliefde toe aan volledige ontspanning. Dan kun je ook een vakantievilla huren op een van de mooie locaties in het land, met lekker veel luxe en comfort. Een privé zwembad bijvoorbeeld, of een eigen bubbelbad. Ook een sauna of een stoomcabine behoren tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een heerlijk avondje samen bij de open haard?

Samen koken

Het voordeel van een vakantiehuis huren, is dat je je eigen keuken hebt. Dat vraagt er natuurlijk om, om samen lekker te kokkerellen. Bereid elkaars lievelingsgerecht, of probeer samen iets nieuws uit in de keuken. Ook leuk: probeer het gerecht van jullie eerste date na te bootsen. Als dat geen romantisch avondje wordt!

Wandelen

Het klinkt misschien wat oubollig, maar samen de natuur in om te wandelen is de ideale manier om meer tot elkaar te komen. Er is geen afleiding van televisie of andere zaken en je kunt rustig met elkaar te praten. Over het onderwerp van gesprek hoef je je niet druk te maken, dat komt vanzelf als jullie aan het lopen zijn. En ongemakkelijke stiltes zijn er ook niet. Je bent gewoon verwonderd door het mooie uitzicht!

romantisch overnachten