travel cadeau in de schoen - Travelvibe

Het verlanglijstje is gemaakt en vol verwachting klopt ons hart!
Lieve Sint, wij hopen dit jaar toch wel op één travel cadeau in de schoen… 

travel cadeau in de schoen notebook - Travelvibe

1. Travel notes

Het Britse Sloane Stationary geeft je met deze elegant vormgegeven notitieboekjes de gelegenheid al je belevenissen en gedachtes ouderwets op te schrijven. Diverse notitieboekjes hebben een reisthema zoals ‘the Grand Tour’, ‘Bucketlist’ of ‘Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere’.
€ 16,99 bij OU.

travel cadeau in de schoen Boekenlampje - travelvibe

2. Easy reader 

Dit lampje van Kikkerland klem je vast op je boek en lezen in het donker wordt een makkie. Handig als je op een zwoele zomeravond nog even buiten een boek wilt lezen of als je partner alvast wil gaan slapen. € 9,95 bij Gadget House.

travel cadeau in de schoen magnetpuzzle - Travelvibe

3. Map your fridge

Citytripje in het vooruitzicht? Maak plaats op de koelkast en leer de stad vast kennen met deze magneetpuzzel! Hij is verpakt in een mooi tinnen doosje en bestaat uit 100 losse stukjes. Ook verkrijgbaar: Madrid, Amsterdam, Berlijn, Florence, Londen, New York, Parijs, Rome, Venetië, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Londen.
€ 11,95 bij De Zwerver.

travel cadeau in de schoen camerariem - Travelvibe

4. Shine & say cheese

Met deze glamorous cameraband wordt fotograferen nóg leuker. De riem is stevig en eenvoudig aan je camera te bevestigen. De band is 46 cm lang en 4,6 cm breed. PS: inpakken niet nodig, hij wordt geleverd in een mooi doosje.
€ 17,50 bij House of Products.

travel cadeau in de schoen - reisdocument - Travelvibe

5. Let the sky be the limit

Vliegticket, paspoort, pinpas en papiergeld, je bergt ze tijdens je reis allemaal overzichtelijk op in deze Glo reisdocumentenportemonnee van Go Travel. Aan de binnenzijde vind je vijf steekvakken, de voorkant spreekt uiteraard voor zich… € 8,95 bij de Bijenkorf.