terugblik 2016

Ook bij Travelvibe blikken we met een glas champagne in de hand terug op het jaar dat achter ons ligt. Wat was het een top jaar voor ons! Het aantal bezoekers op onze website & social media verdubbelde; we werden genoemd in meerdere media en ook onze reizen deels zelf georganiseerd, deels in opdracht, maakten indruk. Vandaag blikken we daarom nog 1x keer in chronologische volgorde terug op het blogjaar 2016.

Mooiste Reizen 2016★

1. Visit Valencia

In januari bezoekt Laura Valencia en ze geniet van het eten de cultuur, het historische centrum en de indrukwekkende moderne architectuur. Lees hier meer over Valencia.

2. Vakantie Dorset

In mei treft Yvon het enorm met het weer in het Engelse Dorset. Ze is onder de indruk van de witte krijtrotsen, zacht glooiende landschappen én de coastal cottages van Zuid-Engeland. Check hier het fotoverslag van haar vakantie in Dorset.

Vakantie Dorset aan de kust - Travelvibe

3. Citytrip Malaga

In juni reist Laura weer af naar Spanje, dit keer voor een citytrip naar Malaga. Ook dit bezoekje blijkt weer een bijzonder fijne Spaanse citytrip met meer dan genoeg te doen en te zien. Check hier haar Malaga-tips voor het hele gezin.

4. Weekje op Elba

Begin augustus pakt Yvon de ferry vanaf het Italiaanse vasteland en reist af naar Italiaanse eiland Elba. Ze wordt positief verrast door de rijke historie; indrukwekkende natuur én de vriendelijke lokale bevolking op het eiland. Hier lees je het fotoverslag over haar week op Elba.

5. Cultureel weekend op de Veluwe

In november werden we door Gelderse Streken uitgenodigd om onze eigen provincie Gelderland verder te ontdekken. Laura ontdekte zo een paar superleuke uitstapjes op maximaal een uurtje afstand van huis. Lees hier meer over een cultureel weekend op de Veluwe.

Hoogtepunten 2016★

1. Ontmoeting met ons reisidool Chris Zegers

In juni ontmoetten we tijdens het Getaway Travel event reisidool Chris Zegers, één van de presentatoren van 3 Op Reis. Check op onze ‘must meet’ bucketlist!

Travelvibe en Chris Zegers

2. Travelvibe in de Gelderlander

In juli schrijven we een blog over hoe je ook je eigen stad als toerist kunt ervaren. De Gelderlander pikt het artikel op en zowel in de krant als online wordt ons blog genoemd.

Travelvibe in de media - De Gelderlander, augustus 2016

3. Samenwerken met L’ Auberge du Notaire

Half augustus benadert Monique van Schijndel ons. Zij is eigenaresse van het culinaire mini-hotel L’ Auberge du Notaire in Vielsalm, in de Belgische Ardennen. Ze wil graag met ons samenwerken en biedt aan gastcolumns te schrijven voor ons. Inmiddels scheef ze al blogs over onder andere fietsroutes en lokale bierbrouwerijen in de Ardennen. Wat zijn we blij met deze tips van een échte local.

4. Travelvibe in Proef Wageningen

Naar aanleiding van het artikel in de Gelderlander worden we gevraagd voor een bijdrage aan ‘Proef Wageningen’, de lokale stadglossy. We gaan op ontdekkingstocht in onze eigen stad Wageningen en ontdekken onder andere een kunstgalerie, een lokale markt en we maken een kanotocht.

Travelvibe in de media - Proef Wageningen Magazine

5. Travelvibe wint een reis naar Noorwegen

Eind november winnen we totaal onverwacht een volledig verzorgde 7-daagse reis naar Noorwegen met dank aan met Norway Home of Skiing & KLM. We verheugen ons nu al op het voorjaar van 2017 als we op reis gaan naar Noorwegen!

Travelvibe wint reis naar Noorwegen

★Jullie favo posts in 2016★

Dit is de top 5 van meest gelezen posts in 2016:

1. TIPS VAN EEN LOCAL MUST VISITS ROERMOND

Local Iben van Beek laat je de must visits van Roermond – zien.

Roermond - Travelvibe

2. STADSPLATTEGROND VAN JOUW FAVO CITY AAN DE MUUR?

Ken jij deze stoere Travel-Musthave voor in Huis al? Deze Stads plattegrond van Kunst in Kaart wil je toch aan je muur hangen?

3. SLAAPINSPIRATIE VOOR REISFANS

Travelvibe laat je zien onder welke dekbedden met Travel-thema wij het liefst zouden willen slapen.

stadsplattegrond - kunst in kaart - travelvibe

4. 5x werelds shoppen bij Hema & Ikea

Dat wordt wereldkaarten shoppen bij IKEA en HEMA

5. 5X SLAPEN OP HET STRAND

Travelvibe laat je de leukste strandhuisjes van Nederland zien.

Travelvibe in 2017

Wij gaan door met bloggen in 2017. In 2017 kun je dus van ons nog veel meer heerlijke reisverslagen, reistips en travel-lifestyle items verwachten. Op onze planning staan nu onder andere Malaga, Tromsø, Geilo, Corsica en Sardinië.

Heb je tips voor ons of wil je samenwerken met reisbloggers zoals Travelvibe, laat het ons weten.

Travelvibe wenst je een fantastisch en reislustig 2017!

Yvon en Laura van Travelvibe op de Pier in Scheveningen