Travelvibe facts

Doelgroep Travelvibe

Met Travelvibe richten wij ons op de doelgroep die niet het hele jaar de wereld over kan reizen. Ze hebben een baan, wonen over het algemeen zelfstandig en zijn al dan niet gebonden aan partner en kind(eren). Dankzij hun werk hebben ze over het algemeen wel wat te besteden, maar dit remt hen tegelijk om lang op pad te gaan. Een groot deel droomt nog altijd van de tijd dat ze wél de wereld over trokken. Ze koesteren het ‘travellers-gevoel’ en reizen wanneer het wel uitkomt. Juist omdat ze zo dol op reizen zijn, gaan ze er helemaal voor. Ze zoeken die ene idyllische hotspot en laten zich nog steeds graag inspireren.

De niche van Travelvibe

Met Travelvibe richten wij ons op een niche; de reiswensen en reisbeleving voor reizigers tussen de 30 en 50. Hiermee focussen wij ons op een specifieke doelgroep die een baan, huis, gezin combineert met reizen. Het voordeel? Een onderscheid binnen de talloze reisblogs. Dit ‘micro-influencen’ heeft een aantal voordelen voor onze content:

  • we hebben meer betrokkenheid en dus een nauwere band met onze volgers
  • creëren meer effect omdat we inzoomen op deze selecte groep
  • we weten waar we over schrijven, omdat we zelf tot de doelgroep behoren
  • we schrijven en fotograferen zelf
  • we bloggen enkel over wat zelf ervaren én interessant vinden

Ervaring

Dankzij onze studie en werkervaring, mag je van Travelvibe kwalitatieve content verwachten. We schrijven teksten voor web, print en social media, maar zorgen ook zelf voor visuele content.
Hier lees je meer over Travelvibe

Social Media

Naast publicatie op Travelvibe.nl, zetten we ook actief diverse social media kanalen in:
Facebook, TwitterInstagram, Pinterest en LinkedIn.

Travelvibe in de media

Travelvibe is al een paar keer opgedoken in de media. Zo zijn we onder meer genoemd bij:

Disclaimer

De content op Travelvibe is zelf geschreven en gemaakt, tenzij dit anders wordt vermeld door de beheerders van deze website. De inhoud is zorgvuldig samengesteld, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid bij eventuele onjuistheden. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor content die is gelinkt aan deze website en/of gekoppelde bestanden en platforms. Wil je iets van de content van Travelvibe gebruiken? Mail ons dan jouw verzoek.
Website & content is copyright of Travelvibe.nl – © Travelvibe 2022. All rights reserved.