Turtle Adventure Omniversum winactie - Travelvibe

Turtle Adventure is één van de nieuwste films in het Omniversum in Den Haag. Deze indrukwekkende grootbeeldfilm vertelt het verhaal over de wereldreis van zeeschildpad Bunji. Op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum is Turtle Adventure een onvergetelijk filmavontuur voor jong en oud.

Dat ook het filmwerk de moeite waard is, is een feit. Zo sleepte deze grootbeeldfilm op het prestigieuze Annual Worldfest Houston alle belangrijke prijzen in de wacht, waaronder beste film, beste regie en beste camerawerk.

Het verhaal van Turtle Adventure

In Turtle Adventure wordt de levenscyclus van het groene zeeschildpadje Bunji gevolgd. Dit begint bij haar geboorte op Great Barrier Reef (Australië). Op haar reis naar volwassenheid zwemt Bunji duizenden en duizenden kilometers door de oceanen en beleeft ze vele spannende avonturen. Onderweg ontmoet ze bijzondere zeebewoners, zoals enorme walvissen en kleine zeepaardjes, gevaarlijke haaien en vrolijke clownvissen.

Daniel Boissevain vertelt…

De belevenissen van Bunji op het reusachtige koepelscherm van Omniversum zorgen voor veel fascinatie en ontroering bij de kijkers en vooral voor steeds meer sympathie voor dit dappere, lieve en onverstoorbare diertje. De verteller in de Nederlandse versie is WWF-ambassadeur Daniel Boissevain, bekend van o.a. All Stars, Meiden van de Wit, Wild Romance, Gooische Vrouwen.

Turtle adventure Omniversum - Green Sea Turtle at Raine Island - Travelvibe

Wist je dat… over zeeschildpadden?

Zeeschildpadden behoren overigens tot de meest majestueuze en oudste wezens op aarde. Al meer dan honderd miljoen jaar doorkruisen ze de oceanen. Ze overleefden alle natuurrampen en spelen een cruciale rol bij het behoud van een gezonde voedselketen onder water. De vriendelijke dieren ontroeren als ze vredig door het water glijden, maar hun persoonlijke overlevingstocht is al even fascinerend. Deze opmerkelijke reptielen zwemmen vijftig jaar lang vele duizenden kilometers om dan, van de andere kant van de wereld en met mysterieuze precisie, terug te keren naar hun geboorteplaats om met de eieren die ze leggen een nieuwe generatie te starten.

Turtle Adventure Omniversum Baby Bunji - Travelvibe

Een spectaculaire beleving in beeld en geluid

Turtle Adventure draait vanaf 11 februari een half jaar in het Haagse Omniversum, het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux! De film wordt geprojecteerd op een enorm koepelscherm (840 m2) en versterkt met een perfect geluid, hiermee wordt de beleving nog spectaculairder! De film is een ware belevenis voor jong en oud.

Winactie: 2 filmkaartjes voor Turtle Adventure in het Omniversum!

Travelvibe mocht van het Omniversum 2×2 kaartjes weggeven voor de film Turtle Adventure.

Dit zijn de winnaars:
* Edward van Vliet
* Nicole Nuijens van Maasakkers

Gefeliciteerd met deze prijs, de kaartjes komen jullie kant op!
Heel veel plezier bij Turtle Adventure!

 

Turtle Adventure Omniversum poster - Travelvibe