Valentijn travelgadgets en reiscadeaus Travelvibe

Verwacht jij vandaag geen bossen rode rozen, zoete chocoladerepen of lieve kaarten? Niet getreurd, wij tippen je vijf Valentijn travelgadgets waar je hart zeker sneller van gaat kloppen en die je gewoon kunt kopen. 

Valentijn travelgadgets - Travelvibe

1. Smile baby

We kunnen toch geen afscheid nemen van onze geliefde Polaroids? Met deze knalrode Polaroid Snap maak jij de mooiste foto’s (10 megapixel) van je geliefde (reisbestemming) of van jezelf dankzij de selfietimer. Printen doe je in kleur, sepia en zwart/wit.
Klik, print en klaar voor € 129.

Valentijn travelgadgets - Travelvibe

2. A special day?

Met dit knalrode paspoort hoesje bescherm je jouw paspoort tegen vuil en vouwen. De tekst lijkt gemaakt voor Valentijn, maar elke reisdag is er natuurlijk één om blij van te worden. Je paspoort past aan de ene kant, aan de andere kun je de boarding pass stoppen.
Het paspoort hoesje is te koop voor € 9,95.

Handige secrid portemonnee in rood

3. Klein maar fijn

De Secrid is één van onze favo-reisartikelen. In dit dubbele exemplaar passen maar liefst 8 tot 12 pasjes die beveiligd met jou op pad gaan. De Twinwallet is de helft compacter dan een traditionele portemonnee en past in elke reistas. Deze knalrode twinwallet is voor € 74,95 van jou.

Valentijn travelgadgets - Travelvibe

4. Wild thing…

Opvallen zal je met deze lipstickrode krokodillen trolly. Hij is overzichtelijk ingedeeld en heeft een prima formaat (26 x 43 x 67 cm). Deze opvallende koffer koop je voor € 162,18. 

Valentijn travelgadgets - Travelvibe

5. Adieu Paris?

Geen romantisch Valentijnsweekend in Parijs? Hoe fijn is het dan om deze Crumpled City Map tot een prop te maken en in de hoek te smijten? Komt de prins of prinses op het witte paard tóch voorbij? Dan vouw je de kaart weer uit en maak je alsnog die romantische trip!
De Crumpled City Map Parijs is te koop voor € 12,95.