Valentijnscadeau voor hem | Travelvibe

Nu Valentijnsdag snel dichterbij komt, worden wij een beetje onrustig, want wat geven wij hem dit jaar? Meestal levert dit een paar avondjes webshops afspeuren op, maar dit jaar zaten de Valentijnscadeautjes zo in het winkelmandje. Wij ontdekten namelijk Radbag. Dit is een coole site met dingen die je écht wilt hebben. Wij maakten alvast een selectie met 5x een fijn Valentijnscadeau voor hem:

1. retro instant camera voor hem

Speciale momenten samen leg je direct vast met deze stoere retro instant camera van Fuij. Nadat je de foto hebt genomen, komt deze direct uit de zijkant van het apparaat rollen. De retro look geeft de camera een stoere uitstraling. De Fuij Instax Mini instant camera is verkrijgbaar in zwart en bruin voor  € 159,95.

2. Picknickkleed voor in zijn broekzak

Dit handige picknickkleed van Matador is hét perfecte cadeau voor de spontane romanticus. Dit kleed stop je namelijk zo in je broekzak. Opgevouwen is dit kleedje maar 11 x 7,5 cm. Krijgt jouw geliefde dus waar ook ter wereld het plan om samen romantisch naar de zonsondergang te staren, dan hoeft hij alleen dit kleedje uit te vouwen. Het Matador kleedje is gemaakt van waterafstotend nylon en is verkrijgbaar voor € 29,95.

3. Romantisch flessenlicht

Jij dacht dat kaarsjes perfect zijn voor een romantisch avondje? Nu is er deze flessenlamp. Je draait het led-lampje op je flesje en het flesje verspreidt zacht licht afhankelijk van de vloeistof in het flesje. Het lampje brandt ruim 75 uur, dus je kunt een paar avonden vooruit. Je koopt de Glo flessenlamp nu voor € 7,95.

4. Herinneringen in een Campervan

Samen mooie roadtrips gemaakt? Wat dacht van dit grappige fotolijstje in de vorm van een Campervan. Stop er een mooie foto in van jullie tijdens een roadtrip en je Valentijnscadeau is af. Het Campervan-fotolijstje is verkrijgbaar  voor € 14,95.

Reisparfum | Travelvibe

5. Lekker luchtje mee op reis

Gaan jullie samen op een citytripje, dan is de kans groot dat jullie alleen reizen met handbagage. Als jij zijn favo luchtje niet kunt missen op reis, geef hem dan deze handige reisparfum verstuiver. Voor € 13,95 geniet je ook op reis van jouw favo-geurtje voor hem.

Meer inspiratie nodig?

Zit jouw perfecte cadeau er nog niet tussen, check dan nog even de website van Radbag voor een fijn Valentijnscadeau voor hem.

Of maak je geliefde blij met één van deze travelgadgets:

Happy Plugs: Oortjes als fashion statement
♥ Wereldse kookboeken: Dat smaakt naar meer reizen
Stadsplattegrond van jouw favo city aan de muur
Kreafunk: Stoere alles in één design speaker

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Radbag

happy plugs - travelvibe
wereldse kookboeken - Travelvibe
Kunst in kaart, stadsplattegrond - Travelvibe
design speaker - Kreafunk