watertoren castricum Duin en Bosch

Zin in een nachtje weg met je geliefde? Wat dacht je van een nachtje slapen op hoogte?  De watertoren Duin & Bosch in Castricum is onlangs omgetoverd tot een luxe  boutique hotel met 1-kamer. Een perfect adresje voor een bijzondere overnachting wat ons betreft! 

Design suite

De luxe design suite in de watertoren bevindt zich op 33 meter hoogte. Vanaf daar heb je een adembenemend uitzicht over de boomtoppen en de duinen. Eye catcher is de romantische vide met een kingsize bed. Dat bed staat op een ‘zwevend plateau’  in het originele reservoir van de watertoren. Vanaf daar kun je zelfs de zon in zee zien zakken want de watertoren ligt vlak bij het Castricumse strand en middenin het Noordhollandse Duinreservaat. Dat wil je een keertje meemaken!

Bed watertoren castricum

Omgeving van de watertoren Castricum

In de omgeving van de watertoren is er meer dan genoeg te zien en te beleven. Wandel of fiets door het Noordhollands Duinreservaat. Ga shoppen in gezellig steden als Haarlem of Alkmaar of kies voor een relaxte middag op het strand in één van de vele strandtenten of beachclubs. Ben je culinair ingesteld? Kies dan voor een diner in één van vele restaurants in Castricum van simpel to luxueus.

Zelf overnachten in deze luxe watertoren?

Hier boek je een nachtje slapen in de  watertoren van Castricum.

trap watertoren castricum