Ibiza - Travelvibe

Wij maken graag een tripje naar Ibiza. Het liefst in het voorjaar als de temperatuur tegen de 25C loopt en de stranden nog lekker rustig zijn. Om nu ook alvast in de Ibiza-sfeer te komen, tippen we je de ‘We love Ibiza Fair’ op 28 maart. Deze lifestyle markt wordt omschreven als ‘shopping meets festival meets cool people’.

Tijdens het event kun je shoppen bij ruim 90 creatieve standhouders met unieke Ibiza-spulletjes. Je waant je even een dag in de sfeer van een hippie markt op Ibiza, want ook de bezoekers gaan vaak gekleed in Ibiza-stijl. Naast het shoppen vind je ook verschillende (biologische) food trucks en een gezellige (beach)bar.

Ibiza - Travelvibe

Dit vind je op de ‘We love Ibiza fair’:

★ Fashion & Lifestyle:
Shoppen in hippie, gipsy en bohemian-style?  Hier vind je kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires, ontworpen en geïnspireerd op Ibiza. Je huis in Ibiza-style? Ook daarvoor vind je allerlei musthaves.
Zelf aan de slag? Met diverse workshops kun je zelf Ibiza-gear maken. Maak bijvoorbeeld een bohemian dreamcatcher of een beachbord.

Ibiza Trip by Car

★ Beauty & Welness:
Visagisten en haarstylisten zitten voor je klaar om bij jou de perfecte Ibiza-look te creëren. Of zit je liever met je voetjes tussen de vissen of bij een ontspannen massage?

★ Food & Drinks:
Een Islena biertje, cava of Spaanse wijn drink je het liefst met wat tapas, een paella of Spaanse specialiteit. Ook dit vind je tijdens het event.

Ibiza - Travelvibe

★ Music & More:
Met de muziek tijdens het event waan je je echt op het eiland. Wil je meteen een reis boeken naar Ibiza? Ook dat kan meteen op de fair!

Ibiza Es Vedra - Travelvibe

Datum: 28 maart (vanaf 11.00 uur)
Locatie: Strand Binnen, Breda
Tickets: Kaartjes in de voorverkoop (€ 7,25) koop je hier; kaartjes aan de deur kosten € 10.

Meer info vind je op de site van We Love Ibiza Fair.

We love Ibiza Fair - Travelvibe